BFoto Fotgraaf Utrecht Trudy kritisch op spiegelbeeldJe LinkedIn profielfoto

Ook voor je LinkedIn profiel foto geldt dat iemand binnen een fractie van een seconde een beeld, mening of oordeel heeft over jou heeft gevormd. Op basis van die bevindingen (en je koptekst) beslissen zij of je profiel interessant genoeg is om te lezen. Jouw profielfoto en de kleding die je draagt vertelt een verhaal. zorg dat het de juiste is en je staat meteen  met 1-0 voor! Het beïnvloedt je resultaat. Het verbetert je betrouwbaarheid, je geloofwaardigheid en je GUNfactor.

Maak impact!

Welke kleding trek je aan?

Op je profielfoto wil je een goede indruk maken en is het belangrijk om te weten hoe je overkomt.
Hoe zien anderen jou? Ligt dit in lijn met hoe jij gezien wilt worden? Wanneer je outfit te luid is, niet goed past of te misleidend is, zal het afbreuk doen aan de boodschap die je wilt overbrengen.Professioneel styling advies

Master Imago Expert Trudy Nabuurs helpt je hierbij!

De QUICKSCAN is een verkort advies waarbij je snel weet welke boodschap je uitstraalt. Welke kleding, kleur en contrast bij je huidige functie of toekomstige functie past.

 • Snel en eenvoudig
 • Tijdbesparend
 • Online advies

Hoe werkt het?

 • Je maakt vooraf een korte en simpele thuisopdracht
 • Je vult online een vragenlijst voor mij in
 • Hierdoor krijg ik een goed beeld, wie jij bent, wat je kwaliteiten zijn en welke kledingstijl je hebt

Online advies

 • We plannen een online sessie
 • Deze duurt ongeveer 30 a 40 minuten

Na het advies weet jij

 • Hoe je een goede eerste indruk maakt
 • Welke kleding, kleur en contrast bij jou en je fotoshoot past

BFoto Fotgraaf Utrecht Trudy kijken in spiegel

BFoto Fotgraaf Utrecht Trudy spiegel omarmenSpeciaal aanbod

De Quickscan & een professionele profielfoto

Wij brengen jouw menselijke aspecten in beeld, zodat anderen zien wat je kan, waar je goed in bent maar bovenal ook wie jij bent als persoon.

Wil je graag een authentieke en professionele foto? Dan is dit iets voor jou. Boek een quickscan in combinatie met een fotoshoot en betaal slechts €199, exclusief BTW.

Boek hier meteen jouw fotoshoot in de agenda van Bianca. Zorg dat je deze minimaal een week vooruit boekt. Trudy neemt dan binnen een paar dagen contact met je op voor de Quickscan.
Boek nu!
Geef aan dat je ook de quickscan wilt, ik breng je dan in contact met Trudy en zorg voor het juiste bedrag op je factuur.Styling tijdens de fotoshoot

Voorafgaand aan de shoot doe je de quickscan.

Maar vindt je het ook fijn dat Trudy bij de shoot aanwezig is, live meekijken naar je kleding, kleuren combinaties, welke lijnen het beste passen bij je gezicht, enzovoort. Dat kan!

Natuurlijk kijk ik ook of je kraagje recht zit en er geen gekke vouwen in je kleding zitten. Maar Trudy ziet met haar professionele oog en vele ervaring, toch echt meer als het gaat om de styling van kleding en je imago.

Tevens maakt Trudy je fotoshoot ready, dat betekend dat ze eventuele glimmers in je gezicht wegwerkt en je haar perfect zit!

Master Imago Expert Trudy Nabuurs helpt je hierbij!

Dus boek de quickscan, styling tijdens de shoot en fotoshoot in een voor 395 euro!

Dit wil ik!
Neem via bianca@bfoto.nl contact op om een afspraak te maken voor jouw styling en shoot ineen.

Meer informatie over Trudy vindt je hier.

BFoto Fotgraaf Utrecht Trudy styling fotoshoot

BFoto Be-Uniek Utrecht portretfotograaf 030 studioDeze fotoshoots zijn altijd inclusief:

 • 1 professioneel na-bewerkte foto
 • Vrij gebruikersrecht op de foto's
 • Foto's zijn direct geschikt voor LinkedIn of website
Extra professioneel nabewerkte foto's kosten 33 euro per stuk.

Een studio sessie duurt gemiddeld een uur tot 1,5 uur, maar we nemen net zoveel tijd dat er nodig is om in alle rust tot de perfecte headshot te komen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
 

BFoto Portretfotograaf Utrecht met styling advies“Eerst een (online) stylingadvies van Trudy Nabuurs en een paar dagen later een professionele fotoshoot bij Bianca de Wit. Tijdens de shoot kreeg ik hulp en advies van Trudy bij het wisselen en combineren van de kleding en zorgde zij dat alles goed zat. Bianca zorgde weer voor een ontspannen sfeer waarin de foto's gemaakt konden worden. Kortom professioneel en helemaal ontzorgt. Mooi voorbeeld van een goede combinatie van kwaliteiten.Marijke (Specialist Stressreductie en Slapen)

“Ik ben heel erg blij met het kledingadvies en de foto’s. De kleurcombinatie op de foto had ik nooit zelf gekozen. Over de foto op LinkedIn krijg ik echt heel veel complimenten. Laats volgde ik een training en werd de door jou gemaakte foto op mijn CV als voorbeeld gebruikt om uit te leggen wat een goede manier is om je te presenteren en profileren.” Carel van der Hoek (Beleidsadviseur)