BFoto Business Branding Shoot Utrecht daglichtstudio ondernemers

Samen Werken Shoot

BiancaPortfolio Leave a Comment

Wat is het en hoe werkt het?

Al een aantal jaar organiseer ik een aantal keer per jaar de Samen Werken Shoot in mijn daglicht en portretstudio in Utrecht. Deze shoot is altijd een succes en zit snel vol. Maar ik kan me ook voorstellen dat je denkt wat is het nu eigenlijk precies. Ik vertel je er graag mee over.

Voor wie?

Stel je voor je bent coach of trainer, in ieder geval ondernemer, en je werkt met mensen. Je gebruikt in je marketing op je website en social media al gave foto’s van jezelf. Maar graag wil je nog beter kunnen laten zien wat jij precies doet. Hoe het eruit ziet als je aan het werk bent, als je aan het coachen of trainen bent. Maar ja, tijdens een sessie vergeet je altijd foto’s te maken, of je vindt het gewoon niet zo gepast.

Speciaal daarvan heb ik dus de Samen Werken Shoot ontwikkeld.

BFoto studio – De Locatie

We spreken of met 4 of 5 ondernemers op mijn locatie in Utrecht. Ik heb namelijk een hele gave locatie met meerdere vergaderkamers en gave en leuke hoekjes, zoals een zithoek. Ook in verschillende stylen, zodat het ook bij jouw past.

Strategie sessie

Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij en vragenlijst met vragen over, wie je bent, wat je doet, hoe je doet wat je doet en waarom je dat doet. Eigenlijk wil ik jou en je business zo goed mogelijk leren kennen zodat ik daarop ook kan inspelen tijdens de shoot. Deze vragenlijst en meer bespreken tijdens een online strategiesessie.

Tijdens deze strategiesessie gaan we ook meteen een shootlist maken. We bedenken diverse situaties die jou business het beste uitbeelden. Situaties die het beste laten zien dat jij eigenlijk doet als je dus aan het werk bent met mensen. Deze situaties is de shootlist en deze shootlist is onze houvast tijdens de daadwerkelijke shoot.

De shoot

Tijdens de shoot zijn we dus in mijn studio in Utrecht met 4 of 5 diverse ondernemers en tijdens de shoot zijn jullie dan elkaars figurant. Zo heb jij dus 3 tot 4 figuranten tot je beschikking voor tijdens jouw situatie shoots. En ook met 3 figuranten kun je een training fotografen, ik kan altijd die hoek kiezen om vanuit te fotograferen zodat het lijkt alsof er veel meer mensen aan tafel zitten.

Hieronder een video waarin ik nog veel meer vertel, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen met video beelden.

Ook voor jou!

Is dit ook iets voor jouw? Stuur me vooral even een berichtje, of kijk hier voor data en prijzen en schrijf je meteen in. Als je tijdig inschrijft profiteer je ook van de vroegboekkorting en kunnen we op tijd beginnen met de voorbereidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *