Fotograaf utrecht branding fotografieSamen Werken Shoot

Je bent coach, trainer, ondernemer, maar werken doe je eigenlijk nooit alleen. Je werkt samen en met mensen. En dat wil je natuurlijk ook met je foto's laten zien. Natuurlijk zijn foto's van jou alleen ook belangrijk. Men moet je leren kennen voordat ze iets bij je kopen. Maar ook is het fijn om te kunnen laten zien hoe je te werk gaat. Hoe ziet jouw coachingssessie of training eruit?

Je doet het niet alleen!

We spreken met een aantal ondernemers af (maximaal 5) op een inspirerende locatie. En tijdens die shoot ben jij een keer een hoofdonderwerp en zijn de andere deelnemers jouw figurant. En jij mag vanzelfsprekend ook figureren bij de andere ondernemers.Foto's waar je trots op bent

Fotograaf utrecht brandingfotograaf

Fotograaf utrecht portretfotograafHoe doe jij wat je doet?

Vooraf krijg je van mij een vragenlijst, met vragen over wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet. En natuurlijk welke scenes jij graag gefotografeerd zou willen hebben.

We plannen dan een online zoom afspraak waar in we deze vragenlijst doornemen en we gaan de shootlist maken.

Geen gedoe, ik regel dus jouw figuranten en een gave locatie.

Welke scenes gaan we tijdens de shoot fotograferen. Welke scenes laten zie wie jij bent en wat je doet. Wat is belangrijk en wat is wel leuk, maar minder belangrijk.

Deze shootlist is de houvast tijdens de shoot.

Naast dat dit een gave manier is om aan goede foto's te komen, is het ook heel erg leuk om zo andere ondernemers te leren kennen.


Fotograaf Utrecht BFoto aanbeveling“Via via hoorde ik over de Samen Werken Shoot van Bianca. Het leek me een fijne laagdrempelige manier om professionele foto's te laten maken. En dat was het ook! Het was een erg gezellige middag, ongedwongen, met leuke mensen en op een mooie locatie. We hebben verschillende werksituaties nagebootst: alleen achter je laptop, maar ook overleggen, presenteren en video-vergaderen. Zo heb ik nu voor alle meest voorkomende situaties een mooie foto om te gebruiken. Een aanrader!” Sabine

BFoto Fotograaf Utrecht aanbeveling“Ik wilde graag foto's voor mijn socials en het liefst met andere mensen. Bianca heeft deze vraag direct aangegrepen en een samenwerken shoot georganiseerd met nog 4 andere inspirirende vrouwen. Wat een heerlijke middag hebben we gehad. Er was een hele veilige energie, iedereen hielp elkaar en de fijnste settings ontstonden. Een week later kreeg ik het resultaat, super blij met alle beelden, hier kan ik de komende tijd weer mee vooruit! Dank je wel Bianca!”  Nicoline


Bekijk hier mijn werk:

Boek nu jouw shoot!

Data:

Wacht niet te lang met boeken, ik houd de groepjes expres klein (maximaal 5 personen), zodat ik voor iedereen voldoende 1 op 1 tijd heb.

Prijs

Je ontvangt sowieso 12 goede foto's. Normaal gesproken betaal je voor 10 foto's minimaal 450 euro (exclusief BTW).

Nu ontvang je niet alleen foto's maar doe je ook nieuwe contacten op en heb je inspirerende gesprekken, voor slechts:

333 euro (exclusief BTW)

Deze prijs is inclusief:

  • 12 Gave foto's van jou in verschillende settings (extra foto's voor 33 euro per stuk)
  • De foto's in hoge resolutie
  • De foto's in lage resolutie
  • vrij gebruiksrecht van de foto's
  • Koffie, thee en lekkers
  • 10 minuten power visualisatie, zodat jij straalt tijdens je fotoshoot
  • Leuke ondernemers ontmoeten

Ja, ik doe mee!


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Liever een 1-op-1 branding shoot, wellicht is dit dat iets voor jou? Of start je bij het begin met een gave portretfoto voor herkenbaarheid op je website en social media.