Utrecht fotograaf portretfotograaf IngeBuitenshoot: zakelijk netwerken en gave foto's

Sparren met ondernemers en inspirerende foto's!

Ben jij ook actief op social media, maar weet je soms gewoon even niet welke foto je moet plaatsen bij je bericht of blog?

Je schrijft mooie inhoudelijke berichten en artikelen, waar je doelgroep iets aan heeft. Maar welke foto je daarbij moet plaatsen blijft lastig. Je wilt niet weer een stockfoto's gebruiken en je profielfoto kent men ook al.

Je bent niet de enige met dit probleem. Je hebt kennis van je vakgebied en deelt dat graag, net als andere ondernemers. Had je maar wat meer foto's om uit te kiezen. Speciaal voor jou heb ik de zakelijke netwerk shoot ontwikkeld, juist omdat je niet alleen met dat probleem zit.

Maar hoe dan?

We ontmoeten elkaar (4 tot 6 leuke ondernemers), om 09.30 uur 's morgens in een fijn koffie tentje, voor koffie / thee en wat lekkers. Tijdens de koffie hebben uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen, over je bedrijf te vertellen en wellicht meteen al een hulpvraag neer te leggen. Waar zou jij het nou eens met andere ondernemers over willen hebben? Waar loop je tegen aan? Op welk vlak zou je wat inspiratie of hulp kunnen gebruiken?

Na de koffie gaan we naar buiten, lekker de natuur in of de leuke straatjes in de stad, ik weet waar we moeten zijn!Foto's waar je trots op bent

fotograaf Utrecht portretfotografie Iris


Inge van Erp over fotograaf Utrecht“Bianca is een hele goede fotografe op twee manieren: ze maakt prachtige foto's en ze is enorm leuk om mee te werken. Daarom lukte het me ook heel goed om te ontspannen tijdens de sessie. Ze heeft ook foto's gemaakt tijdens een workshop en dit belemmerde op geen enkele manier de sfeer van mij en mijn deelnemers. Mooi werk!.” Inge van Erp (Trainer/coach).

Nienke Bloem over BFoto“Bianca weet je te treffen op de foto zoals je bent. Met de uitstraling die je over wilt brengen aan jouw publiek. Daarnaast is ze super leuk om mee te werken.” Nienke Bloem (the customer experience speaker in the blue dress)


Bekijk hier mijn werk:

Boek nu jouw shoot!

Data:

Wacht niet te lang met boeken, ik houd de groepjes expres klein (maximaal 6 personen). Zodat ik voor iedereen voldoende 1 op 1 tijd heb.

Prijs

Normaal gesproken betaal je voor 7 foto's minimaal 309 euro (exclusief BTW).

Nu ontvang je niet alleen foto's maar doe je ook nieuwe contacten op en heb je inspirerende gesprekken, voor slechts:

222 euro (exclusief BTW)

Deze prijs is inclusief:

  • Kleinschalige netwerkbijeenkomst inclusief, koffie, thee en lekkers
  • Inspirerende contacten en gesprekken
  • Minimaal 7 gave foto's van jou in verschillende settings
  • de foto's in hoge resolutie
  • de foto's in lage resolutie
  • vrij gebruiksrecht van de foto's
  • 10 minuten power visualisatie, zodat jij straalt tijdens je fotoshoot

Ja, ik doe mee!

Liever een uitgebreide 1-op-1 branding shoot? Kijk dan hier.