Fotograaf utrecht uniek portret portretfotograaf portretfotografieEen goede zakelijk portretshoot verdient zichzelf terug.

Ik laat zien wie jij bent!

Ik ben nieuwsgierig naar jou als mens, we beginnen dus altijd met een gesprek, om even af te tasten en elkaar te leren kennen. Ik doe mijn best om het beste in jouw naar boven te halen en we stoppen pas als jij tevreden bent, als jij jezelf herkent in de foto’s.

 

Een goede portretfoto is van essentieel belang. Je kan er de website van je bedrijf een persoonlijke uitstraling mee geven. Ook geeft een krachtig profielfoto je social media een boost.Fotograaf Bianca

 


Inge van Erp over fotograaf Utrecht“Bianca is een hele goede fotografe op twee manieren: ze maakt prachtige foto’s en ze is enorm leuk om mee te werken. Daarom lukte het me ook heel goed om te ontspannen tijdens de sessie. Ze heeft ook foto’s gemaakt tijdens een workshop en dit belemmerde op geen enkele manier de sfeer van mij en mijn deelnemers. Mooi werk!.” Inge van Erp (Trainer/coach).

Nienke Bloem over BFoto“Bianca weet je te treffen op de foto zoals je bent. Met de uitstraling die je over wilt brengen aan jouw publiek. Daarnaast is ze super leuk om mee te werken.” Nienke Bloem (the customer experience speaker in the blue dress)


Bekijk hier mijn werk:

 

Boek nu jouw shoot!

De portretsessies op locatie worden altijd op maat afgestemd. En het liefst spreken we af op een locatie die bij jou past en waar jij je thuis voelt. Een locatie waar jij jezelf kan zijn en je sterk voelt.

Locatie shoot

Voor een portretshoot op locatie betaal je 300 euro (exclusief BTW).

Dit is inclusief:

  • Minimaal 7 gave foto’s
  • Op een unieke locatie afgestemd op jouw wensen
  • headshots, maar ook half- en fullbody foto’s.
  • 20 km reiskosten

Neem nu contact op voor het plannen van een afspraak.

Ja, ik wil meer weten!