Studio portret Fotograaf Utrecht 030 Peter HurleyDoe nou maar normaal!

Herken je dat, iemand in je omging (in mijn geval mijn moeder) die altijd zegt: ‘Doe nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’.

Hierdoor vond ik het altijd lastig om mezelf te zijn, of vooral om mezelf te laten zien. Met een beetje hulp van mijn man, ging ik steeds meer praten, vertellen over mezelf en wat mij bezig hield. ik heb toen geleerd dat je door te praten echt connectie maakt en dat dat eigenlijk heel fijn is.

 

Ik heb het talent ontwikkeld om zichtbaar mezelf te kunnen zijn. En daar kan ik ook jou mee helpen, in een situatie die nog lastiger is dan de mijne, namelijk met een camera voor je neus. Ik zorg ervoor dat jij die liever niet zichtbaar bent, ook gave foto’s hebt van jezelf. Die je kan gebruiken voor je website en social media.

 

En ik ga je uitdagen om voor de camera eens even lekker gek te doen en vooral niet normaal. Want zeg nou zelf, wat is normaal? Is normaal niet gewoon een beetje saai en wie wil dat nou?Ben jij online actief?

 • Hoe zorg jij dan voor een goede eerste indruk?
 • Hoe zorg jij dat je zelf verzekerd overkomt?
 • Dat je benaderbaar overkomt?
 • En dat mensen je herkennen als je ze in real-life tegen komt?

Juist: door de perfecte profielfoto!

 

Met die goede profielfoto zorg jij ervoor dat:

 • Jij bepaalt hoe je overkomt op anderen.
 • Mensen je herkennen
 • Je wordt benaderd
 • Je vertrouwen wekt
 • Je zelfverzekerd overkomt

 

just b you_lagen

Headshot Monique BFoto fotograaf Utrecht

Clarine fotograaf Utrecht headshot LinkedIn profielfotoDie beroemde eerste indruk

Die maak je maar een keer, of toch twee keer?

De eerste keer is tegenwoordig vaak online en wil je zelfverzekerd overkomen, authentiek en zoals jij bent. Herkenbaar en benaderbaar. Een professioneel portret waarbij jij wordt gecoacht is hierbij essentieel. De tweede eerste indruk? In real life! En dan is het extra belangrijk dat jij echt als je beste zelf op de foto staat, zodat je wordt herkend.

 

Door verschillende technieken, maar ook door goed te kijken naar jouw natuurlijke houding maken we samen het perfecte portret! Ik geef je kleine aanwijzingen, die makkelijk te volgen zijn. En we gaan door totdat jij je op je gemak voelt.

 

Niet fotogeniek? Laat mij je maar het tegendeel bewijzen. Ik neem in ieder geval ruim te tijd om je op je gemak te laten voelen. Eerst even kennismaken voordat ik meteen achter de camera kruip en jou in de spotlights zet (letterlijk). Neem ook kleding mee, waarin je je mooi en lekker voelt!

 

Sowieso stuur ik je vooraf een checklist toe die je online in kunt vullen zodat ik alvast meer inzicht krijg in jou en je bedrijf, wat we weer kunnen gebruiken tijdens de shoot.

 

Daarnaast heb ik mijn opleiding gedaan bij werelds bekendste headshot fotograaf, de new Yorkse Peter Hurley.Welke kleding trek je aan?

Op je profielfoto wil je een goede indruk maken en is het belangrijk om te weten hoe je overkomt.
Hoe zien anderen jou? Ligt dit in lijn met hoe jij gezien wilt worden? Wanneer je outfit te luid is, niet goed past of te misleidend is, zal het afbreuk doen aan de boodschap die je wilt overbrengen.

Master Imago Expert Trudy Nabuurs helpt je hierbij!

De QUICKSCAN is een verkort advies waarbij je snel weet welke boodschap je uitstraalt. Welke kleding, kleur en contrast bij je huidige functie of toekomstige functie past.

Hoe werkt het?

 • Je maakt vooraf een korte en simpele thuisopdracht.
 • Je vult online een vragenlijst in.
 • Hierdoor krijgt Trudy een goed beeld van wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en welke kledingstijl je hebt.
 • Je plant samen met Trudy een online sessie, van 30 á 40 minuten.

Na het advies weet jij:

 • Hoe je een goede eerste indruk maakt.
 • Welke kleding, kleur en contrast bij je past
 • Wat je aan wilt doen naar je profielfotoshoot

Wil je graag advies van Trudy voorgaand aan je shoot dan kunnen wij je samen deze pakket prijs aanbieden:
Quickscan door Trudy, normaal 57 euro; portetshoot door Bianca, normaal 95 euro; TOTAAL 152 euro

Boek je dit samen dan betaal je slechts 129 euro.

Boek nu!

Boek hieronder je portretshoot en geef aan dat je ook de quickscan wilt, ik breng je dan in contact met Trudy en zorg voor het juiste bedrag op je factuur.

Meer informatie over Trudy en de quickscan vindt je hier.

Trudy imago stylist professionele indruk


Headshot aanbeveling Trudy BFoto fotograaf Utrecht“Als Master Imago expert adviseer ik mensen hoe zij hun kwaliteiten en persoonlijkheid zichtbaar  maken in hun uiterlijk en uitstraling. Mijn profielfoto is dus belangrijk en zeer bepalend. Mensen onderschatten vaak het effect van een profiel foto. Je profielfoto is het eerste waar men naar kijkt als ze je profiel bezoeken. Op basis van de indruk die je op hen maakt, beslissen ze of ze je vertrouwen, mogen en of ze graag met je samenwerken. In Bianca de Wit van BFoto heb mijn gelijke gevonden. Zij gaat voor authenticiteit en weet de boodschap die ik uit wil stralen heel goed te in beelden te vangen en te versterken. Daarnaast stelt ze mij op mijn gemak, mag ik met verschillende kledingsetjes poseren waardoor het een feest is om voor haar camera te staan.Trudy Nabuurs (Trainer innerlijke en uiterlijke communicatie)

Debbie aanbeveling headshot bfoto fotograaf Utrecht“Ik was op zoek naar een nieuwe profielfoto en foto’s voor mijn site. Bianca viel mij al een tijdje op vanwege haar supermooie foto’s. De mensen springen van je scherm. Dat wilde ik ook! Dus heb ik haar ingeschakeld. En wat ben ik blij met mijn foto’s! Ze heeft me vastgelegd zoals ik ben en ik krijg leuke complimenten. Bianca is trouwens ook een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Ze stelt je op je gemak en heeft geduld. Een aanrader wat mij betreft!” Debbie Boekhout (Financiele Business Coaching voor ondernemers die cijfers gedoe vinden)


Prijs

Wil je ook professionele portret foto’s waarop je straalt?
De studio portret shoot kost 95 euro is altijd inclusief:
 • 1 professioneel na-bewerkte foto
 • Vrij gebruikersrecht op de foto’s
 • Foto’s zijn direct geschikt voor LinkedIn of website

Extra professioneel na-bewerkte foto’s kosten 35 euro per stuk.

Een studio sessie duurt gemiddeld een uur tot 1,5 uur, maar we nemen net zoveel tijd dat er nodig is om in alle rust tot de perfecte headshot te komen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

Wil je liever geen studio portret dan kunnen we natuurlijk ook op locatie afspreken. Bekijk hier de mogelijkheden voor een portret op locatie.

 

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Boek hier meteen een plekje in mijn agenda!

 

Boek nu!

Bekijk hier mijn werk:

BFoto Utrecht fotograaf studio portret witte achtergrond

BFoto Utrecht Fotograaf studio portret
BFoto Utrecht fotograaf portret op locatie Rotterdam
Portret buiten Rotterdam Carolien BFoto
BFoto Utrecht Fotograaf studio portret wit Jeroen
BFoto Portretfotografie studio zwarte achtergrond zw
BFoto Portretfotograaf studio zwarte achtergrond zw
Portret op kantoor portretfotograaf BFoto
Portretfotograaf buiten Utrecht BFoto
Portretfotograaf studio zwarte achtergrond Bestseller BFoto
Studio portret portretfotograaf BFoto
fotograaf Utrecht portret BFoto One24 Carlton President
Portretfotograaf studio zwarte achtergrond BFoto
Portretfotograaf studio witte achtergrond Utrecht BFoto
Portretfotografie op kantoor BFoto
fotograaf Utrecht portret BFoto studio
Portretfotografie buiten Utrecht BFoto
Portretfotografie op locatie Kirsten BFoto
Portretfotograaf studio zwarte achtergrond BFoto
Portretfotograaf studio witte achtergrond Utrecht BFoto
Portretfotografie op kantoor BFoto
fotograaf Utrecht portret BFoto studio
Portretfotografie buiten Utrecht BFoto
Portretfotografie op locatie Kirsten BFoto


Opdrachtgevers:De hele afdeling een professionele uitstraling?

Natuurlijk wil je als bedrijf een eenduidige uitstraling en daar hoort dan natuurlijk bij dat ook alle medewerkers op een zelfde manier op de foto gaan.

 • De foto’s kunnen dan gebruikt worden op de website en ook voor bijvoorbeeld LinkedIn. 
 • Ik beschik over een mobiele fotostudio welke ik mee kan nemen naar jullie kantoor. 
 • Reeds vele bedrijven hebben me ingehuurd voor portret foto’s van van 10 tot 150 personen. 
Neem daarom contact op voor een offerte op maat.

Ik wil een offerte op maat