Hey, jij daar!

Uuhhhh, wat zeg je? Wie? Ik?

Ja, jij! Jou bedoel ik.

Jij bent mooi!

En ik wil het je graag laten beleven.

Echt iedereen is mooi. Ieder mens heeft iets moois van binnen en buiten. Misschien zie je het zelf niet altijd, maar het is er echt. Ik kan en wil het je graag laten zien.Het is mijn missie om te laten zien dat iedereen mooi is. Jij ook!

Fotograaf utrecht portretfotografie Me handkus

Studio portret Fotograaf Utrecht 030 Peter HurleyStudio portret

Een studio portret gewoon zoals het bedoelt is, maar dan eigenlijk nog beter. Jouw perfecte profiel foto voor op social media en je website. Een professioneel portret, je bent tenslotte ook een professional.

Een donkere of lichte egale achtergrond, hierbij draait het om jouw! Mijn studio en mijn instructies, want ik coach jou naar het perfecte portret, een portret waar je oprecht trots op bent!

Ik heb het talent ontwikkeld om zichtbaar mezelf te kunnen zijn. En daar kan ik ook jou mee helpen, in een situatie die nog lastiger is dan de mijne, namelijk met een camera voor je neus. Ik zorg ervoor dat jij die liever niet zichtbaar bent, ook gave foto's hebt van jezelf. Die je kan gebruiken voor je website en social media.

Lees hier meer.Liever buiten foto's!?

Een buitenshoot samen, want samen is alles toch leuker!

Sparren met ondernemers en inspirerende foto’s!

Ben jij ook actief op social media, maar weet je soms gewoon even niet welke foto je moet plaatsen bij je bericht of blog?

Je bent niet de enige met dit probleem. Je hebt kennis van je vakgebied en deelt dat graag, net als andere ondernemers. Had je maar wat meer foto’s om uit te kiezen. Speciaal voor jou heb ik de zakelijke netwerk shoot ontwikkeld, juist omdat je niet alleen met dat probleem zit.

We ontmoeten elkaar (4 tot 6 leuke ondernemers) en leren elkaar kennen. Waar zou jij het nou eens met andere ondernemers over willen hebben?

Daarna naar buiten! Naar alle leuke plekjes in de stad. Want daar gaan we de foto's maken. In de stad én in het groen.

Als ik met jou aan het fotograferen ben, netwerken de anderen en omgekeerd. Wellicht wil er zelfs ook wel iemand model staan als jouw cliënt.

Lees hier meer over deze buitenshoot.

Fotograaf utrecht portretfotografie Iris

Gilleske fotograaf Utrecht_portret buiten portretfotograafBranding fotografie

Ik laat zien wie jij bent!

De eerste indruk maak je tegenwoordig vaak online en wil je zelfverzekerd overkomen, authentiek en zoals jij bent. Herkenbaar en benaderbaar. Een professioneel portret waarbij jij wordt gecoacht is hierbij essentieel. De tweede eerste indruk? In real life! En dan is het extra belangrijk dat jij echt als je beste zelf op de foto staat, zodat je wordt herkend.

Wil je meer foto's dan alleen een gave profielfoto en wil je wat anders dan een studio portret? Wil je echt verbinding met je volgers? Samen gaan we in overleg en kijken we naar wie jij bent, wat je doet, waar je dat doet en ook hoe jij doet wat je doet. Dat doen we door een online vragenlijst en een zoom-gesprek. Tijdens dat gesprek maken we meteen al een shootlist. Dus welke foto's horen bij jou, hoe en waar gaan we die maken. En plannen we de shoot.

Vaak is een gedeelte van de shoot bij mij in de studio en een gedeelte op een locatie die bij jouw past, bijvoorbeeld je kantoor of juist ergens buiten. En daarna: genoeg foto's om je socials voorlopig mee te vullen.

Lees hier meer.Samen Werken Shoot

Wil je met je foto's op je website, social media en je gehele branding, laten zien wat jij doet? Tuurlijk dat zou ook moeten, alleen dan krijgt men een goed idee van wat je doet.

Maar ja, je doet het niet alleen. Je bent coach of trainer en praat met cliënten, je legt uit, je overlegd, je geeft les, je inspireert, je helpt!

Hoe laat je dat zien in je eentje?

Niet dus!

Maar ook geen zin om een locatie en figuranten te regelen voor je fotoshoot? Geen probleem? Dat regel ik voor je, nou ja, dat regelen we eigenlijk samen. We spreken af met maximaal 5 ondernemers en als jij de figurant bent voor een andere ondernemer is hij dat voor jou!

 

Binnenkort vindt deze eerste Samen Werken Shoot plaats. Hou deze pagina in de gaten.

De hele afdeling een professionele uitstraling?

Natuurlijk wil je als bedrijf een eenduidige uitstraling en daar hoort dan natuurlijk bij dat ook alle medewerkers op een zelfde manier op de foto gaan.

  • De foto's kunnen dan gebruikt worden op de website en ook voor bijvoorbeeld LinkedIn. 
  • Ik beschik over een mobiele fotostudio welke ik mee kan nemen naar jullie kantoor. 
  • Reeds vele bedrijven hebben me ingehuurd voor portret foto's van van 10 tot 150 personen. 
Neem daarom contact op voor een offerte op maat.

Ik wil een offerte op maat