Kumu Essentie Podcast

Kumu - de 5-minuten podcast over de essentie

Kumu is een 5 minuten podcast over de essentie. Want waar gaat het nu eigenlijk om? Wie ben jij en wie ben ik eigenlijk?

We gaan het onder andere hebben over de essentie van verbinding, maar ook over jezelf  belangrijk vinden en grenzen stellen. Allerlei onderwerpen die ik tegen kom in mijn werk en in samenwerking met anderen.

En dat in 5-minuten, lekker snel tot de kern, want zo ben ik. Zo neem ik maar weinig van jou tijd in beslag en weinig van mijn tijd, we hebben tenslotte nog meer te doen. Je staat er versteld van wat je allemaal kan behandelen in slechts vijf minuten. En heb je geen excuses om niet te luisteren dit kan zelfs nog als je in de rij staat bij de supermarkt.

De podcasts neem ik op met beeld, dus als je mijn gezicht erbij wilt zien, kan je via Youtube kijken. Liever alleen luisteren zoals tijdens een wandeling, dan kan dat ook, onder andere via Spotify,

Kumu - deel 1 - intro

Het hoe en waarom van deze podcast. Waar komt de naam vandaan? Waar ga ik het over hebben en waarom. En natuurlijk stel ik mezelf ook nog even kort voor.

Kijk hier op Youtube.

Luister hier op Spotify.

 

Kumu - deel 2 - verbinding

De essentie van verbinding maken, wat is dat. Hoe doe je dat? Zijn er tips en trucs om oprechte verbinding te maken, of zit dit in je of niet. Waarom is verbinding zo belangrijk?

Kijk hier op Youtube - nog niet opgenomen, volgt.

Luister hier op Spotify - nog niet opgenomen, volgt.