Kumu Essentie Podcast

Kumu - de 5-minuten podcast over de essentie

Kumu is een 5 minuten podcast over de essentie. Want waar gaat het nu eigenlijk om? Wie ben jij en wie ben ik eigenlijk?

We gaan het onder andere hebben over de essentie van verbinding, maar ook over jezelf  belangrijk vinden en grenzen stellen. Allerlei onderwerpen die ik tegen kom in mijn werk en in samenwerking met anderen.

En dat in 5-minuten, lekker snel tot de kern, want zo ben ik. Zo neem ik maar weinig van jou tijd in beslag en weinig van mijn tijd, we hebben tenslotte nog meer te doen. Je staat er versteld van wat je allemaal kan behandelen in slechts vijf minuten. En heb je geen excuses om niet te luisteren dit kan zelfs nog als je in de rij staat bij de supermarkt.

De podcasts neem ik op met beeld, dus als je mijn gezicht erbij wilt zien, kan je via Youtube kijken. Liever alleen luisteren zoals tijdens een wandeling, dan kan dat ook, onder andere via Spotify,

Kumu - deel 6 - Ik ben niet mooi

Jarenlang voelde ik me niet mooi. Dit gevoel kwam voort uit diverse kleine incidenten uit mijn jeugd en jong volwassen leven. Dat gevoel van niet mooi zijn, dat gun ik niemand, want iedereen is namelijk prachtig, van binnen en buiten.

Daarom heb ik het ook de missie van mijn bedrijf gemaakt om mensen te laten ervaren dat ze mooi zijn.

Kijk hier op Youtube.

Luister hier op Spotify.

Kumu - deel 5 - over zichtbaarheid en de eerste indruk

Jouw ideale klant kan niet bij je kopen als ze je niet kennen! Oftewel wees zichtbaar! En wat is jouw eerste indruk, zowel online als offline? En ben je je ervan bewust hoe moeilijk het is om een eerste indruk ongedaan te maken. Die eerste indruk kan dus maar beter verpletterend goed zijn. Toch?!

Kijk hier op Youtube.

Luister hier op Spotify.

Kumu - deel 4 - verbinding met jezelf herstellen.

Vertelde ik in aflevering 3 hoe ik vroeger vooral geen verbinding had met mezelf en hoe ik iedereen belangrijker vond dat mijzelf. Ga ik er nu dieper op in hoe ik die band met mijzelf weer herstelde. De meest gestelde vraag na de vorige keer was natuurlijk: Maar, hoe dan. Ik vertel je graag hoe ik het deed, een proces van nu al 17 jaar in een paar minuten, zo goed als onmogelijk, maar ik doe een poging.

Kijk hier op Youtube.

Luister hier op Spotify.

Kumu - deel 3 - verbinding met jezelf - mijn verleden en hoe het juist niet moet.

Verbinding met de ander begint natuurlijk eigenlijk met verbinding met jezelf. Als je die verbinding met jezelf hebt, kun je je pas echt goed verbinden met de ander. Dit is voor mij nu heel logisch maar dat was lang niet altijd zo, in tegendeel zelfs. Ik vond vroeger eigenlijk bijna iedereen belangrijker dan mijzelf. In deze aflevering neem ik je mee in mijn verleden en deel ik mijn verhaal.

Kijk hier op Youtube.

Luister hier op Spotify.

Kumu - deel 2 - verbinding

De essentie van verbinding maken, wat is dat. Hoe doe je dat? Zijn er tips en trucs om oprechte verbinding te maken, of zit dit in je of niet. Waarom is verbinding zo belangrijk?

Kijk hier op Youtube.

Luister hier op Spotify.

Kumu - deel 1 - intro

Het hoe en waarom van deze podcast. Waar komt de naam vandaan? Waar ga ik het over hebben en waarom. En natuurlijk stel ik mezelf ook nog even kort voor.

Kijk hier op Youtube.

Luister hier op Spotify.

Kumu - deel 7 - volgt - Ik zat vast in mij

Kijk hier op Youtube.

Luister hier op Spotify.