Trudy Nabuurs


Kleding en een fotoshoot zijn als hazelnoten en chocolade, onlosmakkelijk met elkaar verbonden. Trudy is een echte professional, ze ziet er altijd tip top uit, maar houdt niet van shoppen. Trudy is enorm sociaal, ziet altijd het beste in mensen en ik zal haar nooit horen roddelen of iets naars zeggen over een ander. Ook Trudy heeft het vermogen om een ander te laten stralen. En als zij zegt dat ik er leuk uitzie, dan geloof ik het pas echt, zij is de professional tenslotte. Trudy zorgt ervoor dat jij je van binnen en van buiten lekker voelt!

 

Meer informatie over Trudy en wat ze voor je kan betekenen vind je hier.

 

Trudy Nabuurs Be Uniek samenwerking met BFoto Fotograaf Utrecht

Fotograaf utrecht portretfotografie Iris


Iris Barzilay


Tekst en foto’s zijn als zoet en zuur, als bloten voeten en het strand, en als appeltaart en slagroom: altijd beter samen. Iris is een echte verhalen verteller. Dat deed ze al als kind, als journalist en nu nog steeds tekstschrijfster vanuit Hong Kong. Iris ziet in alles en in iedereen een verhaal. Geef haar een half bakken stuk tekst en Iris maakt er een verhaal van wat je gewoon uit moet lezen. In mijn ogen is Iris altijd positief, ze straalt en heeft een heerlijke schaterlach.

Iris was een van mijn krachtige vrouwen. In 2018 deed ik een serie over krachtige Utrechtse onderneemsters, toen woonde ze nog in Utrecht. lees hier dat interview.

Wil je weten hoe Iris van jouw verhaal een bestseller website kan maken, kijk dan hier.