Fotograaf Utrecht - Mag ik die foto gebruiken

Mag ik die foto gebruiken?

BiancaFoto tips Leave a Comment

Veel bedrijven vinden het lastig om aan foto’s te komen voor op hun website of bijvoorbeeld voorbij de blogs.

En dan zie je een mooie foto op internet die perfect aansluit bij het onderwerp, maar mag je die foto dan eigenlijk wel gebruiken. DuPho (DuthchPhotographers), de nederlandse vakvereniging voor fotografen heeft hier een handig schema voor gemaakt:

Mag ik die foto gebruiken

En klik hier voor een nog duidelijker versie: Mag ik die foto gebruiken

In mijn boek ‘Jouw bedrijf in the picture’, wat over een paar weken uitkomt, ga ik je ook helpen met hoe je je als bedrijf het beste kunt profileren en welke foto’s je daarbij kunt gebruiken maar ook vooral hoe je dan aan die foto’s komt. Een goede uitstraling is voor elke ondernemer van levensbelang. In dit praktische boek vertel ik wat de kracht van foto’s is voor jouw bedrijf, en hoe je beelden kiest die jouw boodschap versterken.

3d cover

Door anders te kijken, ga je meer zien. Ik help je met de unieke ZIEN-methode: in vier stappen kun je optimaal profiteren van de kracht van foto’s.

Klik hier voor meer informatie over dit boek en om deze nu alvast te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *