Fotograaf Utrecht - BFoto - Rhoon Biggo

Jaaroverzicht 2014

BiancaPortfolio 6 Comments

Een begin van een nieuw jaar! Welkom in 2015! Tot nu toe al een geweldig jaar, vind je ook niet? We weten niet wat 2015 ons gaat brengen, maar ik ga er maar gewoon van uit dat het het beste jaar ooit gaat worden. Het zou zomaar kunnen!

December 2014 was voor mij niet alleen terug kijken naar 2014, maar ook juist vooruit kijken naar 2015.

Zo wordt in 2015 mijn eerste boek uitgegeven, en zit ik boordevol ideeën, onder andere over een tweede boek, maar ook bijvoorbeeld workshops en trainingen. Maar daarover horen jullie vanzelf allemaal meer.

2014 was voor mij ook al een top jaar, met het hoogtepunt natuurlijk mijn huwelijk in juni!

@Annelien Nijland

@Annelien Nijland

Maar ook zakelijk heb ik het hele jaar mogen vullen met de mooiste opdrachten! Zo heb ik vele portretten, evenementen en bedrijven mogen fotografen, maar heb ik ook mogen snuffelen aan een nieuw soort fotografie die met een andere passie te maken heeft heeft, namelijk lekker eten.

Een ander hoogtepunt in 2014 was mijn nieuwe kantoor, hier ben ik echt gefocust aan het werk, kan ik je professioneel ontvangen en ook mijn studio portretten worden hier gemaakt.

20141203_BdWP_kantoor__MG_8922

Kom je ook een keertje langs?

 

En zoals je van me gewend bent heb ik weer een mooi overzicht gemaakt van mijn zakelijk 2014. Kijk je mee?

 

Wat was jou hoogtepunt uit 2014? Of wat jou belangrijkste doel voor 2015? Laat het me hier onder weten en onder de reacties verloot ik een gratis portretsessie!

 

 

 

Comments 6

 1. HI Bianca, 2014 ziet er uit als een topjaar! mooi zo’n overzicht, ik kijk al uit naar jouw overzicht van 2015, met nog veel meer foto’s 🙂 Mijn hoogtepunt in 2014 is mijn liefde Andre. Voor 2015 is mijn intentie en doel: minder hard werken en meer plezier in wat ik doe, genieten van het leven en al het moois dat er nu al is. Geniet van het komende jaar lieve Bianca

  1. Wat een mooi hoogtepunt en wat een mooi doel voor 2015! Genieten van het leven, dat is eigenlijk natuurlijk altijd het belangrijkste doel! Dank je wel, Daphne.

 2. Hallo Bianca,
  Wat een prachtig overzicht van 2014! Wat heb jij veel en veelzijdig gefotografeerd! Echt mooi om het zo te volgen. Een beetje te snel naar mijn zin, mijn ogen willen dan ook al die foto’s echt kunnen zien. Ik wens een heel productief en nog gelukkiger 2015 toe!
  Hartelijke groet, Tjitske

 3. Hoi Bianca,
  Wat een mooie hoogtepunten en toekomstplannen. Mijn hoogtepunt was mijn papierenbruiloft oftewel mijn 1-jarig huwelijk 🙂 Daarnaast ook het feit dat ik fotograferen helemaal (vooralsnog als hobby) heb ontdekt en dat deels ook door jouw online workshop. Waarvoor bedankt!!
  Veel plezier en succes het komende jaar!
  Groetjes, Suze

  1. Hey Suze,
   Wat een gave reactie. Je maakt me blij door te zeggen dat ik mee help aan jou fotografie ontdekking! Fotografie is zo leuk om te doen! Altijd als ik resultaat zie of bezig ben achter mijn camera voel ik me op mijn best.

   Dank je wel!
   Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *