Fotograaf Utrecht - auteur - Jouw bedrijf in the picture

Insiders Sneak Preview

BiancaFoto tips

De meesten van jullie weten al wel dat ik een boek heb geschreven wat jou als ondernemer nog meer gaat helpen. Een goede uitstraling is voor elke ondernemer van levensbelang. In dit praktische boek vertel ik wat de kracht van foto’s is voor jouw bedrijf, en hoe je beelden kiest die jouw boodschap versterken.

Over anderhalve week komt dit boek uit, maar nu kun jij en alleen jij al een sneak preview nemen. Ik kan niet wachten tot ik het boek eindelijk in handen heb. Ben jij net zo nieuwsgierig als ik? Kijk dan vooral hier! En overtuig jezelf ervan dat het niet weer zomaar een fotoboek is, maar dat het een boek is met hele nuttige en praktische tips is voor ondernemers die jou meteen verder kunnen helpen.

En als je overtuigd ben dan kun je hier alvast al een exemplaar bestellen.

3d cover