Innovatiereeks en evenementfoto’s

BiancaPortfolio

Kadenza geeft ondernemingen zicht op informatie die zij nodig hebben om bedrijfsresultaten te verbeteren. Informatie die vanuit allerlei invalshoeken laat zien waar ze vandaag staan en hoe ze daar gekomen zijn. Het zo verworven inzicht kunnen zij inzetten om gefundeerde beslissingen te nemen en meer grip te krijgen op de toekomst.

Kadenza is een innovatief bedrijf en organiseert een paar keer per jaar de Kadenza Innovatie Reeks. Afgelopen november mocht ik deze voor hen vastleggen.

En geweldige avond was georganiseerd voor collega’s, klanten en andere stakeholders. Ontvangst met een borrel, gevolgd door een diner en daarna natuurlijk waar het om draaide de presentaties met verschillende praktijk cases. Het was een interactieve avond met veel vragen vanuit het publiek en zelfs een lach. En werd natuurlijk ook afgesloten met een borrel zoals het hoort. Het was een zeer geslaagd avond.

Dat allemaal moest natuurlijk ook zo overkomen op de foto’s, de sfeer, de presentaties, de mensen, de interacties. Tevens heb ik van die foto’s een film gemaakt om de gehele avond nog beter en duidelijker te kunnen tonen. Bekijk hieronder die video:

[youtube]http://youtu.be/-3Za1SvI604[/youtube]