Fotograaf Utrecht - evenement fotograaf - Jebber De Trip

Het geheim van succesvolle evenementfoto’s

BiancaFoto tips 11 Comments

Je hebt natuurlijk al mijn nieuwe professionele website gezien. De website is helemaal geoptimaliseerd zodat hij hoog in Google komt en de social media zijn ook onderdeel van mijn website. Maar het belangrijkste voor mij blijft altijd de fotografie, dus mijn foto’s staan ook op mijn website op de eerste plaats.

Fotograaf Utrecht profesionaliseert steeds meer

Om verder te professionaliseren heb ik de afgelopen maanden diverse trainingen en seminars gevolgd. Deze seminars gingen vooral over ondernemen. Mooie evenement- en bedrijfsfoto’s maken kan ik al, maar over het ondernemerschap kan ik nog veel leren. Wat ik vooral heb geleerd is dat jij als klant, of mogelijke klant centraal moet staan. In mijn business moet jij dus voorop staan!

Fotograaf Utrecht_bedrijfsfotograaf_3

Dat betekent dat mijn blogs niet moeten gaan over dingen die ik leuk vind, maar over zaken waar jij als mijn lezer graag over leest. Dingen die jij graag zou willen weten van fotografie.

En hier wil ik jou om een gunst vragen.

Wat wil jij?

Welke onderwerpen betreffende fotografie zou jij het liefste lezen op mijn blog?

Dit kan heel divers zijn, maar laat me een paar onderwerpen noemen ter inspiratie:

– Wat is een goede profielfoto?

– Hoe moet je poseren voor een portretfoto?

– Hoe vind je een goede fotograaf?

– Hoe herken je een goede foto?

Geef je suggesties hieronder in het reactie veld:

Comments 11

 1. Hoi Bianca, Wat ik altijd al heb willen weten is hoe fotografen van die foto’s maken met van dat coole flitslicht. Ik vind die foto’s altijd erg indrukwekkend. Bijvoorbeeld: http://www.ernsthartwich.nl/wp-content/gallery/gentle-strobist-style/leonberger_9398.jpg

  1. Hi Wiep,

   Mooie foto inderdaad! Toevallig heb ik hier pas nog een workshop over gevolgd, ook ik blijf namelijk graag leren.
   Ik neem je vraag zeker mee in mijn toekomstige blogs.

   Mijn e-book wordt op dit moment geredigeerd. Ik zal je deze zo snel mogelijk mailen.

   Groet,
   Bianca

  1. Hi Eric,

   Omgaan met een externe flitser is inderdaad erg lastig, ik zal hier zeker binnenkort een blog over schrijven. Bedankt voor je reactie.

   Zoals beloofd zal ik je mijn nieuwe e-book mailen, deze wordt op dit moment geredigeerd en mail ik je zo snel mogelijk.

   Groeten,
   Bianca

 2. Hoe beweging vast te leggen in situaties met weinig licht (waarbij je dus geen lange sluitertijden kunt/wilt gebruiken), zonder dat de foto’s bewogen lijken en met een camera die niet verder rijkt dan ISO1600.

  1. Hey Inge,

   Een lastige kwestie die je hier aanhaalt, ik kan me voorstellen dat meer mensen hier moeite mee hebben en ik deel graag mijn kennis. Bedankt voor de suggestie. Ik zal dit ook zeker meenemen.

   Mijn e-book over succesvolle evenement- en bedrijfsfotografie ontvang je zo snel mogelijk, deze wordt op dit moment geredigeerd, maar ik mail hem je heel snel.

   Groetjes,
   Bianca

 3. Hey Bianca, ik zou wel meer willen weten hoe en op wat voor manier je nou het beste je spiegelreflex en lens kan onderhouden, om vlekken op foto’s te voorkomen. Laatste tijd wel vaker last van jammer genoeg.

  gr
  Durk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *