Goed op de foto met fotograaf Utrecht

Biancaportret tips Leave a Comment

Veel professionals hebben een vakantie foto als portret foto, of een foto met slechte belichting. Ook online kun je maar een keer een eerste indruk maken. Bovendien is het zo dat als je een afspraak hebt, dat er een grote kans is dat men je vooraf even op Google opzoekt om te zien we ze gaan ontmoeten.

Tips voor mooie professionele portretfoto’s

  • Slaap voldoende, niets zo erg als wallen onder je ogen.
  • Zorg dat je op tijd bent, haasten is nergens goed voor en die stress zie je ook op een foto.
  • Draag kleding die lekker zit en waarin je je goed voelt, dan straal je natuurlijk ook uit dat je je goed voelt.
  • Het zal je niet verbazen dat de meest natuurlijke houdingen het best tot zijn recht komen, dit omdat het een ontspannen beeld geeft. Dus denk eens na over hoe je vaak staat als je met vrienden of collega’s aan het praten bent, dit is voor jou een hele natuurlijk houding en wellicht is deze houding ook heel goed mogelijk voor een foto.
  • Probeer om iets gedraaid op de foto staan, dus niet recht van voren, dat ziet er vaak wat hoekerig uit. Als je je schouders iets draait, maar wel in de camera kijkt ziet dat er een stuk mooier uit.

Deze tips zullen je helpen mooi en professioneel op de foto te komen. Wil je onderscheiden door een echt mooie portret foto voor bijvoorbeeld je LinkedIn profiel?

Een portretfoto die je professionaliteit bevestigt.

Ben je onzeker over je portretfoto? Ik heb de oplossing: Professionaliteit laat je niet alleen zien door het werk of de dienst die je levert, maar door je algehele presentatie, waaronder ook je website. In deze tijd waarin social media steeds belangrijker wordt is een goede profielfoto essentieel voor een complete presentatie. Dit wordt door veel mensen vergeten!

Meld je nu aan voor een professionele portret foto: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *