Fotograaf Utrecht - Mezzo

Fotograaf Utrecht over de vloer

BiancaPortfolio Leave a Comment

Ik werk als fotograaf eigenlijk alleen met bedrijven samen, dus kom ik niet snel bij mensen thuis over de vloer om foto’s te maken, tot eind vorig jaar.

Websitefoto’s

Ik werd benaderd door Mezzo. Mezzo is de spreekbuis van mantelzorgers en van organisaties voor mantelzorgondersteuning en vrijwilligerszorg. Zij wilden graag een nieuwe website met daarop natuurlijk foto’s. Een aantal van de foto’s voor de website wilde zij graag van mantelzorgers en de zorgvragers in hun eigen omgeving.

5 gezinnen

Dus werd ik in contact gebracht met een vijftal verschillende gezinnen in de buurt van Utrecht, allemaal met andere situaties. Ik ben bij al deze gezinnen thuis geweest en wat vond ik dat bijzonder. Soms voelde ik mij een beetje als een indringer in iemand huis. Je komt bij mensen thuis, die daar doen wat zij altijd doen in hun normale gezinssituatie, bijvoorbeeld koken en was ophangen en daar ga ik dan ook nog foto’s van maken. Maar het was vooral een feest en heel speciaal.

Overal werd ik warm ontvangen en voelde ik me welkom, ik kreeg de vrijheid om mooie foto’s te maken, en dat is ook gelukt! Zo was ik bijvoorbeeld te gast bij Petra die voor haar man Theo zorgt, bij Arianne die meehelpt in de zorg voor haar oma en ook bij Karin die voor haar dochter zorgt. Hieronder een paar foto’s van deze bijzondere mensen.

 

Petra zorgt voor haar man Theo.

Petra zorgt voor haar man Theo.

Jessica en haar vriendin Codee.

Jessica en haar vriendin Codee.

Karin en haar dochter.

Karin en haar dochter.

Arianne en haar oma.

Arianne en haar oma.

Martha en haar drie kinderen.

Martha en haar drie kinderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *