Fotograaf Utrecht: even persoonlijk

Even persoonlijk

BiancaBianca Leave a Comment

Misschien is het je al wel opgevallen dat ik dit jaar nog niet zoveel heb geschreven.  Behalve een paar weken geleden nog een leuk artikel waarom het belangrijk is om er aardig uit te zien op je profielfoto.

Fotograaf Utrecht wordt persoonlijk

Tijdens het brainstormen wat ik je dit keer wilde vertellen, bedacht ik me dat ik eigenlijk wel eens wat persoonlijker wilde gaan. Er is namelijk zoveel veranderd in mijn leven. En dat eigenlijk maar door 1 ding, namelijk mijn dochter van inmiddels 1,5 jaar. Door haar heb ik een nieuw doel in mijn leven en moet ik een nieuw balans in alles vinden. Een balans tussen werk en tijd met mijn dochter, een balans zoeken in tijd voor mezelf (en vooral dit vindt ik erg lastig) en een nieuwe balans in de relatie met mijn man.

Balans vinden

Vandaar dus ook dat ik vooral bezig wat met de opdrachten en mezelf minder tijd gunde om te schrijven. Zo lukt die balans tussen werk en vrije tijd aardig. Het lastigst vind ik het nog om tijd voor mezelf te maken, om me los te trekken van mijn dochter, zo raar hoe de natuur werkt en elke vezel van mijn lijf vaak schreeuwt dat ik altijd bij haar moet zijn.
Maar ook dat gaat steeds beter, pas nog ben ik met een vriendin een lang weekend in Lissabon geweest, en vindt mijn man het heerlijk om samen met zijn dochter op pad te gaan. Waardoor ik soms tijd heb om lekker de stad in te gaan of gewoon eens een boek op het balkon te lezen. Heerlijk!
De relatie met mijn man is gelukkig altijd heel sterk geweest en nemen we elke avond als die kleine op bed ligt even de tijd om samen bij te praten. En gelukkig vind onze dochter ook heel fijn om bij oma te logeren, waardoor wij echt even tijd samen hebben.

Hoe doe jij dat eigenlijk, alles (werk, sociale leven, sport, e.d.) combineren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *