Fotograaf Utrecht - prive

Een nieuw leven! Een nieuw begin?

BiancaBianca Leave a Comment

Zo, het is al even geleden dat je iets van mij hebt gehoord. Ik was van plan om echt nog regelmatig iets te laten horen, maar zoals dat vaak gaat met goede voornemens… ach ja, ik ben er weer.

Nieuw leven in Utrecht

En waar ik dan was? Nou eigenlijk gewoon voornamelijk thuis. Dit jaar heeft namelijk de grootste verandering ooit plaatsgevonden in mijn leven. Op 15 januari ben ik moeder geworden van het allermooiste meisje! En dat zeg ik niet alleen omdat ik dat vind, maar dat is natuurlijk echt zo, oordeel zelf met deze foto’s.

20160118_BdWP_Jantine__F0A7790

Ja, een dochter en dus ‘ineens’ moeder, wat een cadeautje is dat. Nu hebben wij het liefste meisje dat is er is, lacht veel, laat zich alleen horen als ze honger heeft, of heel moe is en het niet lukt om in slaap te vallen. Verder is ze rustig en vindt ze het heerlijk om met ons op pad te gaan (denken we).

Fotograaf Utrecht in 2016

Ik was dus echt van plan om nog regelmatig tijdens mijn verlof van me te laten horen, wat niet is gelukt. Jantine is sinds vorige week twee dagen in de week op de opvang en dus heb ik weer wat meer tijd voor mezelf, mijn werk en jou. Ik heb dus eigenlijk zelfs pas vanmorgen mijn doelstellingen voor 2016 op papier gezet, het zat al wel in mijn hoofd, maar nu ook op papier.

20160128_BdWP_Jantine__F0A7930

Fotograaf Utrecht in 2015

2015 lijkt al weer mijlen weg, vooral met alles wat er al in 2016 is gebeurd. Maar toch vind ik het leuk om even terug te blikken en te kijken naar alle mooie dingen die ik in 2015 heb gedaan. Kijk je mee? Maar kijk wel goed, want het gaat snel, net als de tijd.

 

Same old fotograaf Utrecht

Iedereen dacht dat ik wellicht in 2016 me qua fotografie nog wel eens ergens anders op kon gaan richten, bijvoorbeeld new born fotografie. En ik moet zeggen onze kleine is echt een veel gefotografeerd model, maar ik heb nu 1 keer echt een sessie gedaan met haar en mijn man en ik heb nu nog veel meer respect (dan dat ik al had) voor new born fotografen. Wat een vak apart is dat en echt niet makkelijk. Ik ben er dus al achter dat ik mij blijf focussen op de zakelijk markt en de new born aan de specialisten over laat. Wat dan wel in 2016? Nog veel meer evenementen, portretten en bedrijfsfotografie, natuurlijk ga ik ook nog veel meer mijn boek promoten. Ik houd je op de hoogte!

20160213_BdWP_Jantine__F0A8124

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *