Fotograaf Utrecht - bedrijfsfotografie

David de Cock over het belang van fotografie

BiancaFoto tips Leave a Comment

Iedereen kent waarschijnlijk David de Cock en Arjan Vergeer van 365 dagen succesvol. Samen trainen ze jaarlijks duizenden mensen over hoe ze zichzelf en hun omgeving duurzaam succesvol en gelukkig kunnen maken. Tevens schrijven ze boeken en geven ze seminars over dit boeiende onderwerp.
c700x420

Het belang van fotografie

David heb ik een paar vragen mogen stellen over fotografie voor zijn bedrijf. Voor 365 dagen succesvol zijn foto’s essentieel. David: “Wij verkopen een heel persoonlijk product, dus is het belangrijk dat de mensen weten wie je bent. Foto en ook video spelen daar een heel belangrijke rol in.”

Evenement fotografie

David en Arjan zetten deze foto’s vooral in op hun eigen website en op Facebook. Veel van de foto’s die ze gebruiken kopen ze via een stock website, maar ze hebben ook een vaste evenement fotograaf die bij de seminars aanwezig is.

365-dagen-succesvol_0-1

Relevantie

Als David foto’s uitzoekt voor de website of Facebook zoeken zij altijd naar relevantie en naar wat opvalt. David: “Er is al zoveel standaard”. Ze kijken daarbij vooral naar de boodschap die de foto vertelt.

Tekst of foto’s?

En tenslotte de belangrijkste vraag: Wat is er belangrijker tekst of foto’s?
David: “Ik vind zelf de tekst belangrijker, maar ik weet dat de foto het wint.”
365-dagen-succesvol

De juiste foto’s voor jouw bedrijf!

Wil jij ook serieus aan de gang met de foto’s voor jouw bedrijf? Misschien is dan mijn boek een goede start. Hierin leg ik uit waar je op moet leggen als je op zoek bent naar de juiste foto’s, maar ook hoe je aan deze foto’s en dat je ze bijvoorbeeld al heel makkelijk zelf met je mobiele telefoon kunt maken. Lees hier meer.

20151211_bdwp_kirsten-achterberg__f0a6136

Meer informatie over David en 365 dagen succesvol, vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *