Ondernemer aan het bellen branding fotografie

Doe nou maar normaal!

Herken je dat, iemand in je omging (in mijn geval mijn moeder) die altijd zegt: 'Doe nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg.'.

Hierdoor vond ik het altijd lastig om mezelf te zijn, of vooral om mezelf te laten zien. Met een beetje hulp van mijn man, ging ik steeds meer praten, vertellen over mezelf en wat mij bezig hield. ik heb toen geleerd dat je door te praten echt connectie maakt en dat dat eigenlijk heel fijn is.

Ik heb het talent ontwikkeld om zichtbaar mezelf te kunnen zijn. En daar kan ik ook jou mee helpen, in een situatie die nog lastiger is dan de mijne, namelijk met een camera voor je neus. Ik zorg ervoor dat jij die liever niet zichtbaar bent, ook gave foto's hebt van jezelf. Die je kan gebruiken voor je website en social media.

En ik ga je uitdagen om voor de camera eens even lekker gek te doen en vooral niet normaal. Want zeg nou zelf, wat is normaal? Is normaal niet gewoon een beetje saai en wie wil dat nou?

 

Branding

De zakelijke branding is de uitstraling van het bedrijf, van het merk, en de producten. En hoe jij jezelf presenteert is je persoonlijke branding. Voor een ZZP-er liggen deze twee zaken in mijn ogen heel dicht bij elkaar. Als ZZP-er ben jij je bedrijf, men associeert jou met je producten en met jouw vakgebied. Als je aan de slag gaat met je branding kun je jezelf de volgende vragen stellen. Of eigenlijk is het altijd goed om jezelf deze vragen te stellen als je gaat ondernemen:

 • Wat zijn je drijfveren?
 • Wat is je missie?
 • Wie is je doelgroep?
 • Wat zijn je kernwaarden?
 • Met welke tone-of-voice communiceer je?

Eigenlijk is branding hoe anderen jouw bedrijf zien.

Branding gaat dus veel verder dan je huisstijl. De gehele presentatie is je branding, zelfs je gedrag!

Goede branding zorgt ervoor dat jouw bedrijf de  juiste associaties oproept bij je klanten.

Tekstschrijfster Astrid van Contentbureau tijdens de brandingshoot bij BFoto
BFoto Branding fotografie Nicoline

Jouw verhaal is jouw kracht

Daarom is het ook zo belangrijk om je branding duidelijk te hebben. Als je weet wie je bent, wat je doet en waarvoor je het doet weet je veel beter wat je wilt uitstralen en welke marketing daarbij past. 

Voorafgaand aan de brandingshoot gaan we het dus ook hier over hebben tijdens een strategiesessie. Allereerst ontvang je van mij een digitale vragenlijst, met diverse vragen op vier onderwerken: wie, wat, hoe en waar.

 • Wie ben je?
 • Wat doe je?
 • Hoe doe je wat je doet?
 • Waarom doe je dat?
 • Waar doe je dat?

Jou input vertalen we samen naar de juiste beelden.

Jij maakt je bedrijf, het is jouw visie en jouw kernwaarden. Zelfs als je buurvrouw hetzelfde doet, dan is toch jouw bedrijf heel anders. Jij bent uniek en dat laten jou foto's zien.

Samen laten we online zien wie jij offline bent

Door jezelf op een professionele manier te blijven laten zien, blijf je on top of mind. Hierdoor denkt men eerder aan jou als ze iemand nodig hebben met jouw vaardigheden.

Personal branding fotografie is meer dan een verzameling headshots. Het is een complete visuele weergave van jouw merk.

Omdat iedereen uniek is heb ik ook diverse branding pakketten samen gesteld, zodat er altijd wat bij zit wat bij je past. Weet je toch niet zeker of jou missie te vangen is in een van deze producten, neem dan gewoon even contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Mensen doen zaken met mensen, of eigenlijk doen mensen zaken met mensen met wie ze een klik ervaren. Maar hoe zorg je ervoor dat ze een klik met je ervaren als het eerste contact vooral online is (social media, website, e.d.).

Door jezelf te laten zien! En dat gaat verder dan alleen een goede profielfoto.

Je bent actief op social media. Maar je wilt meer mensen aanspreken, je wilt mensen triggeren. Je wilt eigenlijk gewoon meer mensen bereiken met jouw missie! Je staat echt voor wat je doet en de hele wereld mag het weten!

Goede foto's stralen professionaliteit en authenticiteit uit.

Letselschade specialist wijst iets aan in het burgerlijk wetboek tijdens een branding fotografie shoot

Die beroemde eerste indruk

Die maak je maar een keer, of toch twee keer?

De eerste keer is tegenwoordig vaak online en wil je zelfverzekerd overkomen, authentiek en zoals jij bent. Herkenbaar en benaderbaar. Een professioneel portret waarbij jij wordt gecoacht is hierbij essentieel. De tweede eerste indruk? In real life! En dan is het extra belangrijk dat jij echt als je beste zelf op de foto staat, zodat je wordt herkend.

Door verschillende technieken, maar ook door goed te kijken naar jouw natuurlijke houding maken we samen het perfecte portret! Ik geef je kleine aanwijzingen, die makkelijk te volgen zijn. En we gaan door totdat jij je op je gemak voelt.

Niet fotogeniek? Laat mij je maar het tegendeel bewijzen. Ik neem in ieder geval ruim te tijd om je op je gemak te laten voelen. Eerst even kennismaken voordat ik meteen achter de camera kruip en jou in de spotlights zet (letterlijk). Neem ook kleding mee, waarin je je mooi en lekker voelt!

Welke kleding trek je aan?

Op je profielfoto wil je een goede indruk maken en is het belangrijk om te weten hoe je overkomt. Hoe zien anderen jou? Ligt dit in lijn met hoe jij gezien wilt worden? Wanneer je outfit te luid is, niet goed past of te misleidend is, zal het afbreuk doen aan de boodschap die je wilt overbrengen.

Master Imago Expert Trudy Nabuurs helpt je hierbij!

Het is mogelijk om voorafgaand aan de portretshoot samen met Trudy een quickscan te doen, waardoor je precies weet wat je aan wilt doen naar de shoot. Maar ook kan Trudy je begeleiden tijdens de shoot.

Wil je hier gebruik van maken, geef dit even aan bij het boeken van de shoot, dan neemt Trudy contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie over Trudy vindt je hier.

BRANDING FOTOGRAFIE PAKKETTEN

met anderen, je bent niet alleen

Let's go outside

Ga mee wandelen! Is een shoot alleen nog net een brug te ver of heb je gewoon gave buiten foto's nodig? Ga dan mee wandelen. Samen met anderen wat het net wat minder akward maakt.  We speken af met een paar andere ondernemers en maken eerst kennis met een kopje koffie of thee en daarna gaan we lekker naar buiten.

 • Kennismaking met koffie en lekkers
 • 2 uur wandelen (slenteren eigenlijk)
 • vele stops in stad en park voor die gave foto's
 • 5 foto's (meer is mogelijk)
 • vrij gebruiksrecht van de foto's
 • Data staan vast
 • 10 minuten power visualisatie, zodat jij straalt tijdens je fotoshoot

 

 

 

 

Boek nu jouw shoot!

Data:

Wacht niet te lang met boeken, ik houd de groepjes expres klein (maximaal 6 personen). Zodat ik voor iedereen voldoende 1 op 1 tijd heb.

Prijs

Genoeg foto's om voorlopig je social media en website mee te vullen en nieuwe contacten en inspirerende gesprekken, nu voor slechts:

111 euro

(exclusief BTW)

 

 

 

BFoto brandingfotograaf Utrecht netwerkwandeling
BFoto netwerkwandeling branding fotograaf
BFoto Carla netwerkwanding branding fotografie

Samen Werken Shoot

Je doet het niet alleen! Je bent coach, trainer, ondernemer, maar werken doe je eigenlijk nooit alleen. Je werkt samen en met mensen. En dat wil je natuurlijk ook met je foto's laten zien. Hoe ziet jouw coachingssessie of training eruit?

We spreken met een aantal ondernemers af en tijdens die shoot ben jij een keer een hoofdonderwerp en zijn de andere deelnemers jouw figurant. En jij mag vanzelfsprekend ook figureren bij de andere ondernemers.

 • Branding verdiepings vragenlijst (online)
 • Branding Strategie Call (Zoom)
 • Kleding wissel(s)
 • Locatie is de studio van BFoto met professionele daglichtstudio en diverse fotogenieke hoekjes
 • 15 foto's (meer is mogelijk)
 • vrij gebruiksrecht van de foto's
 • Data staan vast (slechts 6x per jaar).
 • Branding Gids
 • 10 minuten power visualisatie, zodat jij straalt tijdens je fotoshoot

Lees hier nog meer informatie, foto's van de locatie en unieke achter de schermen video's.

Boek nu jouw shoot!

Data:

Stel je voor, dat je voorafgaand aan de Samen Werken Shoot hulp krijgt bij het samen stellen van de juiste outfits. Trudy Nabuurs van Be-Uniek is voorafgaand aan de Samen Werken Shoot op de locatie aanwezig, en kan ze jou helpen met een stijladvies. Waarbij ze samen met jouw kijkt naar wie je bent en hoe je dat zichtbaar maakt in je kleding. Hoe zorg je ervoor dat je klanten in een oogopslag zien dat je professioneel en kundig bent en je toch je mooie eigen unieke zelf blijft. Neem een koffer vol kleding mee en je hebt de perfecte sets klaarliggen als de shoot begint!

Wacht niet te lang met boeken, ik houd de groepjes expres klein (maximaal 5 personen), zodat ik voor iedereen voldoende 1 op 1 tijd heb.

Prijs

Je ontvangt sowieso 12 goede foto's. Nu ontvang je niet alleen foto's maar doe je ook nieuwe contacten op en heb je inspirerende gesprekken, voor slechts 444 euro. 

Samen Werken Shoot
333 euro vroegboekprijs (tot 3 weken vooraf)
444 euro 
(vanaf 3 weken tot shootday)

Stijladvies
99 euro

Samen Werken Shoot en Stijladvies (incl. lunch)
399 euro
vroegboekprijs (tot 3 weken vooraf)
499 euro
(vanaf 3 weken tot shootday)

(exclusief BTW)

BFoto Business Branding Shoot Utrecht daglichtstudio ondernemers
BFoto Business Branding Shoot Utrecht daglichtstudio ondernemers
BFoto Business Branding Shoot Utrecht daglichtstudio ondernemers
BFoto Business Branding Shoot Utrecht daglichtstudio ondernemers

1-op-1

Profielfoto

Jouw perfecte studio headshot. Voor je onvergetelijke eerste indruk online op al je social media profielen. 

 • 1 uur shooten in professionele studio, tijd genoeg om je op je gemak te voelen.
 • 1 professioneel na-bewerkte foto
 • Vrij gebruikersrecht op de foto's
 • Foto's zijn direct geschikt voor LinkedIn of website
 • Mogelijkheid om extra kleding mee te nemen
 • 10 minuten power visualisatie, zodat jij straalt tijdens je fotoshoot
 • Extra foto's mogelijk voor 33 euro (excl BTW) per foto.

 

 

 

 

Prijs

111 euro

(exclusief BTW)

Boek hier meteen jouw shoot in mijn agenda.

 

Boek je jouw headhsot tijdens een profielfotodag, dan betaal je slechts:

88 euro

Tijdens een profielfotodag plan ik meerdere shoots op een dag en hebben we minder tijd (ongeveer 30 min.) en mag je maximaal 1 extra kledingset meenemen.

(exclusief BTW)

 

Data:

 

BFoto studio portret zakelijk profielfoto
Profielfoto BFoto
Profielfoto zakelijk social media witte achtergrond
BFoto studio portret zakelijk profielfoto Utrecht
BFoto studio portret zakelijk profielfoto Utrecht

Basis Branding

Hier start het mee, dit is de basis.

 • Branding verdiepingsvragenlijst (online)
 • Branding Strategie Call (Zoom)
 • 3 uur fotograferen
 • Kleding wissel(s)
 • Locatie: BFoto portretstudio en daglichtstudio; en 1 locatie naar keuze.
 • Minimaal 20 foto's
 • vrij gebruiksrecht van de foto's
 • Datum flexibel in te plannen
 • Branding Gids
 • Moodboard
 • 10 minuten power visualisatie, zodat jij straalt tijdens je fotoshoot

 

 

 

 

 

Prijs

Genoeg foto's om voorlopig je social media en website mee te vullen, normaal voor 666 euro, nu voor slechts:

444 euro

(exclusief BTW)

We zoeken samen een datum die past in onze agenda's. Mail me naar bianca@bfoto.nl of bel me op 06 13 77 44 81.

Het hele jaar door gave foto's, oftewel elk seizoen een nieuwe shoot? Een heel jaar werken we samen en plannen 4 shoots voor slechts 1.333 euro (excl. BTW).

 

 

 

 

 

 

business branding shoot ondernemer fotoshoot bfoto portretfotograaf brandingfotografie utrecht daglichtstudio
business branding shoot ondernemer fotoshoot bfoto portretfotograaf brandingfotografie utrecht daglichtstudio
business branding shoot ondernemer fotoshoot bfoto portretfotograaf brandingfotografie utrecht daglichtstudio
business branding shoot ondernemer fotoshoot bfoto portretfotograaf brandingfotografie utrecht daglichtstudio
BFoto brandingfotograaf Utrecht netwerkwandeling
BFoto brandingfotograaf Utrecht netwerkwandeling
BFoto brandingfotograaf Utrecht netwerkwandeling
business branding shoot ondernemer fotoshoot bfoto portretfotograaf brandingfotografie utrecht daglichtstudio
business branding shoot ondernemer fotoshoot bfoto portretfotograaf brandingfotografie utrecht daglichtstudio
business branding shoot ondernemer fotoshoot bfoto portretfotograaf brandingfotografie utrecht daglichtstudio

She Shines

For the woman who wants it all! Voor de vrouw die een stap verder durft te gaan. Voor de vrouw die er echt klaar voor is! 

Deze shoot organiseer ik samen met imago styliste Trudy Nabuurs.

 • Branding verdiepings vragenlijstover o.a. jouw merkidentiteit en persoonlijkheid (online)
 • Kleding sessie online of bij jouw thuis door Trudy. Samen kijken jullie naar de perfecte outfits die passen bij jou en jouw doel.
 • Branding Strategie Call met Bianca (Zoom)
 • 2 uur fotograferen
 • Kleding wissel(s)
 • Locatie is de 'Beeld + Stijl' portret en daglichtstudio
 • Complete beeldbank met minimaal 30 foto's.
 • vrij gebruiksrecht van de foto's
 • Data flexibel in te plannen
 • Branding Gids
 • 10 minuten power visualisatie, zodat jij straalt tijdens je fotoshoot
 • Tijdens dit hele proces beschik bij over de expertise van twee experts (Trudy en Bianca) op het gebied van branding en zichtbaarheid.

 

Prijs

Een beeldbank vol met foto's van de vrouw die jij bent en wil zijn. En tijdens het hele proces twee experts tot je beschikking. Nu voor:

 

2.222 euro 

(exclusief BTW)

We plannen dit traject samen in. Mail me naar bianca@bfoto.nl of bel me op 06 13 77 44 81.

BFoto Business Branding Shoot Utrecht daglichtstudio ondernemers
BFoto Business Branding Shoot Utrecht daglichtstudio ondernemers
BFoto Business Branding Shoot Utrecht daglichtstudio ondernemers
business branding shoot ondernemer fotoshoot bfoto portretfotograaf brandingfotografie utrecht daglichtstudio

WAT ANDEREN ZEGGEN

Portret van ondernemer Jose Letselschadespecialist“Bianca stelt je meteen bij binnenkomst op je gemak. Ze straalt rust uit en die rust neem je automatisch enigszins over. Dus ook als je niet graag voor de camera staat, moet je dus zeker naar BFoto! Vooraf maakten we tijdens een videocall een planning voor de branding shoot waardoor ik wist wat we gingen doen. Hierdoor kon ik me goed voorbereiden. Bianca denkt goed mee over wat ik wilde uitstralen en komt zelf met goede ideeën. Tijdens het shooten nam ze de tijd en gaf ze goede aanwijzingen. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik kreeg veel mooie foto’s die ik kan gebruiken als profielfoto, voor op mijn website en op social media.” Jose

Astrid van Contentbureau Corner vertelt wat ze van de branding fotografie bij BFoto Fotograaf Utrecht vond.“Ik vond het prettig om vooraf eerst met Bianca in gesprek te gaan over wat de kernwaarden zijn van mijn bedrijf, wat ik wil uitstralen en waar ik blij van word. Zo krijg je ook foto's die bij je passen en bij jouw bedrijf, in plaats van zomaar wat portretfoto's. Ze stelde goede vragen en wist meteen een ontspannen sfeer te scheppen. Ik ben blij met het eindresultaat, het geeft een gevarieerd beeld van mijzelf en mijn bedrijf.” Astrid

Fotograaf Utrecht branding fotograaf“Bianca maakt prachtige foto’s. Prachtig in de zin van dat je als jezelf in beeld komt. Ze legt je op een natuurlijke wijze vast zonder gekke poses of krampachtige houdingen. Ze is daarnaast een fijn, rustig en integer mens. Ik heb de afgelopen jaren mezelf al een paar keer door Bianca laten fotograferen en er altijd erg blij er mee geweest. De fotosessies verlopen ontspannen en zijn ook nog eens gezellig.” Eveline

Debbie aanbeveling headshot bfoto fotograaf Utrecht“Ik was op zoek naar een nieuwe profielfoto en foto's voor mijn site. Bianca viel mij al een tijdje op vanwege haar supermooie foto's. De mensen springen van je scherm. Dat wilde ik ook! Dus heb ik haar ingeschakeld. En wat ben ik blij met mijn foto's! Ze heeft me vastgelegd zoals ik ben en ik krijg leuke complimenten. Bianca is trouwens ook een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Ze stelt je op je gemak en heeft geduld. Een aanrader wat mij betreft!” Debbie

PORTFOLIO