Beter achter de camera

BiancaBianca Leave a Comment

Als fotograaf (in Utrecht en omstreken) heb ik veel geleerd, maar vooral van het ondernemerschap. De grootste en moeilijkste les voor mij was het wel om af en toe ook eens achter mijn camera vandaan te komen. Ik ben ervan overtuigd dat je jezelf als ondernemer moet laten zien, mensen moeten je leren kennen en je opdrachten gunnen.

Mijn camera was altijd mijn ‘muurtje’ en ineens toen ik meer ging fotograferen en dus meer achter die camera stond, moest ik er ook meer voor gaan staan. Dat was in het begin heel erg moeilijk, ver buiten mijn comfort zone. Tegenwoordig wordt ik hier al steeds beter in.

Toch weet ik dat ik nog steeds beter achter de camera ben, dan ervoor en dat bewijst deze video maar al te goed:

 

Ben je nieuwsgierig naar de video die we hier aan het opnemen waren en hoe deze uiteindelijk, na de vele takes, is geworden, kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *