Fotograaf Utrecht - evenement fotograaf - portretfotograaf - instagram

4 tips om je creativiteit op te starten door fotograaf Utrecht

Bianca de WitFoto tips

Ben je weer een toe aan wat anders, wat nieuws, meer creativiteit in je leven, een glimlach op je gezicht? Volg deze tips en succes is gegarandeerd!

 

Wees nieuwsgierig

Vraag jezelf altijd alles af. Waarom doe ik het op altijd op deze manier? Hoe kan het anders? Hoe werkt dit? Wat is dat? Waarom doen we het zo?

Op deze manier kom je altijd tot nieuwe inzichten.

Fotograaf Utrecht_laag standpuntEen ander standpunt voor een nieuw inzicht.

Doe het anders

Pak de fiets naar je werk in plaats van de auto (helemaal in de zomer). Rijd, fiets of loop eens een andere route.

Fotograaf Utrecht_andere routeNeem eens een andere route.

Alledaags

Kijk eens goed naar de dingen die je eigenlijk elke dag al ziet. Een platgewalst blikje op de weg, een bord vol pasta, gras, de stenen van dat ene huis. Zie je eigenlijk wel hoe mooi het is? Kijk naar de vormen, welke vorm heeft het en welke structuur? En kijk naar de kleuren. Wat valt je op?

Fotograaf Utrecht_verlepte bloemenZelfs verlepte bloemen kunnen nog heel mooi zijn.

Ontspan

Valt het jou ook altijd op dat je altijd als je even een stukje gaat wandelen of in bad ligt, dat dan de nieuwe en goede ideeen komen. Net als je even geen papiertje bij je hebt op deze op te schrijven. Ontspannen is een hele goede manier om tot nieuwe inzichten te komen. Dan laat je alles los en is er ruimte voor nieuwe dingen.

Fotograaf Utrecht_strandHet strand is voor mij altijd een goede locatie om te ontspannen.

Er zijn nog veel mee manieren om creativiteit op te starten zoals bepaalde soorten muziek en komische filmpjes. Wil je meer over creatief denken en creatief kijken weten? Houd dan mijn mailtjes in de gaten.

Wat is jou ultieme creativiteits-tip?