Utrecht Fotograaf - evenement fotograaf - congres4U

100-jarig jubileum: reden voor een feest

BiancaPortfolio Leave a Comment

100 jaar Fontys Pedagogiek

Ik ben dankbaar voor de fijne samenwerking met Congres4U. Al een paar keer heb ik een mooi evenement voor hen mogen vastleggen. De laatste keer was het een bijzondere dag, voor een bijzonder bedrijf op een nog bijzondere locatie. Namelijk Fontys Pedagogiek vierde hun 100 jarig bestaan in het Philips II stadion in Tilburg. Congres4U had dit gehele evenement professioneel en tot in de puntjes georganiseerd.

Ik ben en blijf een evenementfotograaf, vind het heerlijk om te zien wat er gebeurd, mezelf onzichtbaar te maken en op die manier de mooie interacties tussen mensen vast te leggen.

Het was een drukke, volle en vooral feestelijke dag. De ontvangst was hartelijk en de petit-fours heerlijk. Daarna begon het gezamenlijke programma in een grote zaal, gevolgd door een lunch en in de middag verschillende workshops waar men zich vooraf voor had ingeschreven. De dag werd weer afgesloten met een gezamenlijk onderdeel, waarbij cabaretier Joop Vos op gevatte wijze de dag muzikaal samenvatte.

Bekijk hier een paar foto’s voor een  indruk:

Jubileum_MG_8150 Evenementfotografie_MG_7752 Evenementfotografie_MG_7386 Bedrijfsfeest_MG_8119 Bedrijfsfotograaf_MG_7609 Bedrijfsfotografie_MG_7573 Evenementfotograaf_MG_7475 Evenementfotograaf_MG_7980 Bedrijfsevenement_MG_7526

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *