Fotograaf Utrecht - EventContent cover magazine

The next level

Bianca Foto tips

Misschien heb je er al iets over voorbij zien komen op Social Media, maar graag wil ik vertellen over mijn nieuwe bedrijf: EventContent.

Samen kan je meer

Afgelopen voorjaar liep ik Eva tegen het lijf, op een van de vele netwerkbijeenkomsten die er zijn in Utrecht. Ze sprak me aan omdat ze van mening was dat een tekstschrijver en fotograaf samen mooie dingen zouden kunnen doen. Wat dat zou moeten zijn wisten we nog niet.
Dus een brainstorm in een koffietentje volgde, Eva vertelde hoe ze zich kan ergeren aan sommige internet content, teksten die niet bij de foto’s passen of het missen van foto’s of tekst. De juiste content op je website is op dit moment zo enorm belangrijk. Ook kon Eva heel enthousiast vertellen over hoe elk evenement een verhaal heeft, en hoe het haar passie is om deze verhalen op te schrijven.
20161008_ec_bks__f0a0041

Content die er toe doet

Je snapte dat we er toen waren. Ons beiden passie voor het verslaan van evenementen, Eva in tekst en ik in beeld, content die er toe doet, content die het evenement verder helpt. EventContent was geboren. Tijdens die brainstorm in dat koffie tentje hadden we de naam en een heel plan meteen al klaar.
Vlak daarna was de website klaar.
En dus hadden we iets wat we aan potentiele opdrachtgevers konden laten zien, we hebben ons bestaande netwerk geïnformeerd en ook een aantal nieuwe mensen benaderd, vooral evenementen die ons aan het hart liggen. En zo kwam Eva ook het Borstkankersymposium tegen. Een afspraak werd gemaakt en zij waren net zo enthousiast over EventContent als wij dat zijn.
schermafbeelding-2016-11-16-om-14-38-39

Online magazine

En dus presenteer ik met trots ons alle eerste magazine, want wij schrijven niet zo maar tekst, en maken niet zomaar foto’s. Maar wij maken hiervan een uniek online magazine. Een innovatief magazine wat helemaal naar de huisstijl van het evenement gemaakt kan worden, wat makkelijk deelbaar is, je kan meten welke artikelen het meest worden gelezen, en nog veel meer.

Nieuwsgierig?

Dit is het allereerste magazine van het Borstkankersymposium, kijk hier.
Wil je nog meer informatie over EventContent en nog een voorbeeld van dit innovatieve magazine zien? Kijk dan even hier.
schermafbeelding-2016-11-16-om-14-38-53