LinkedIn profielfotodagen

Toe aan een nieuwe goede profielfoto?

Ben je actief op LinkedIn maar mis je die sterke professionele uitstraling op je foto?

Wil je een profiel foto waarop jij echt je zelf bent? Of waarop jij je beste versie van jezelf bent?

Schrijf je dan nu in voor de LinkedIn profielfoto dagen in Utrecht.

Om jouw tijd en de mijne zo effiecent mogelijk te houden, organiseer ik de LinkedIn Profielfotodagen. Op zo een dag kan ik meerdere mensen fotograferen in een kortere tijdsduur fotograferen. Waardoor jouw tijds- en je financiele investering beperkt blijven.

Door het stellen van de juiste vragen, en gerichte coaching is het mogelijk om binnen 20 minuten tot een geweldig resultaat te komen.

Jouw professionele foto zorgt ervoor dat:

  • Je zelfverzekerd overkomt
  • Je de uitstraling hebt die bij je past
  • Mensen jouw herkennen in je foto
  • Men meer vertrouwen in je krijgt als professional


Schrijf je nu in!

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen:

Deze fotoshoot kost normaal 99 euro,-. Tijdens de LinkedIn profielfotodagen betaal je een sterk gereduceerd tarief van 75 euro per persoon (exclusief 21% BTW).

Vrijdag 29 maart (VOL)

Vrijdag 12 april (VOL)

Woensdag 24 april (VOL)

Dinsdag 14 mei (inschrijven)

Vrijdag 14 juni (inschrijving nog niet open)

Schrijf je nu in!

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen:

Deze fotoshoot kost normaal 135 euro,-. Tijdens de LinkedIn profielfotodagen betaal je een sterk gereduceerd tarief van 85 euro per persoon (exclusief 21% BTW).

Vrijdag 8 februari (VOL)

Dinsdag 5 maart (inschrijven)

Vrijdag 29 maart (inschrijven)Tijdens de shoot krijg je persoonlijke coaching en maak ik een aantal foto’s. Je kunt zelf meteen meekijken naar de foto’s en we gaan door totdat we allebei tevreden zijn. Na de shoot ontvang je binnen 2 weken de 2 uitgekozen foto’s.

Wil jij zelf een datum bepalen en/of uitgebreider de tijd nemen voor de shoot? Kies dan voor een uitgebreiden fotoshoot en kijken we samen op welke dag dit past.


Bekijk hier mijn werk:


Michiel BFoto Linked portretfoto profieldagen“Bij The Dicey Company waren we al een tijdje toe aan nieuwe foto’s voor o.a. LinkedIn en Bianca heeft ons uitstekend geholpen. We konden snel terecht en werden vriendelijk ontvangen op haar kantoor. Je kan zien dat zij fotografeert met passie – niet alleen aan haar maar ook aan haar werk. Ik heb al aardig wat complimenten gehad! ” Michiel van Rooijen (Co-founder The Dicey Company).

Edwin BFoto Linkedin profielfoto portretdagen“Bianca heeft onlangs nieuwe foto’s voor me gemaakt voor social media. Ze brengt je snel op je gemak als je niet gewend bent in de spotlights te staan, en het resultaat is boven verwachting. Ik kreeg zowel de originele high resolution foto’s, als een setje lagere resolutie voor social media. Netjes in de juiste afmetingen. Top service dus.” Edwin Schoonheim. (Specialist in ActiveCampaign en emailmarketing)

3_zakelijk portret_Peter_MG_9066“Ik heb Bianca gevraagd om nieuwe profielfoto’s van mij te maken. Ik ben uiterst tevreden over de samenwerking en snelle aflevering van de foto’s. Ze zijn lekker fris en stralen uit zoals ik ben. Dat was de bedoeling!” Peter Rijsenbrij. Co-Owner at RefereeSpray B.V.