BFoto Utrecht Fotograaf portret op locatie Bente

Utrechts Kracht: Bente

Bianca Kracht 0 Comments

Hahahahahahaaaaaaa, haar gierende lach werkt aanstekelijk en sommige mensen kijken om in het café waar we zitten in Amelisweerd, nieuwsgierig naar de vrolijkheid die ze uitstraalt. ‘Mijn lach is door de jaren heen wel veranderd hoor. Hij is veel uitbundiger geworden. Echt lachen is best een uitdaging. Daar moet je je namelijk voor openstellen, het is heel persoonlijk en dichtbij.’ …

Fotograaf Utrecht

Mijn pad

Bianca Bianca 0 Comments

Ik lees het boek van Jelle Derckx ‘Verlangen naar minder’ en daarin kwam ik onderstaande quote tegen: “Jouw pad is jouw richting in het leven. Het is in de meeste gevallen als de energie die je als kind al had en die op dat moment het duidelijkste was. Dat wat je als kind graag deed heeft al veel connecties met …

Werk jij met zakelijk beeld? Hier wordt je blij van!

Bianca Foto tips

Werk jij zakelijk met foto’s? Dan ga je hier heel blij van worden! Mailchimp heeft een super handige cheat sheet om beeld te gebruiken voor je bedrijf. Het helpt je onder andere bij deze vragen: Hoe kom je aan foto’s. Welke foto past er bij wat jij wilt. Welk formaat moet je gebruiken voor je Instragram foto’s? Hoe selecteer je …

Utrechts Kracht: Nienke

Bianca Kracht 0 Comments

Voordat ik naar Nienke ga heb ik haar LinkedIn profiel bekeken. Wauw! Zij is in mijn ogen een echte carrièrevrouw. Mooie corporate loopbaan en nu al een paar jaar een eigen topbedrijf. Nienke is een begrip in Nederland als het gaat om klantbeleving. Ik voel me een beetje geïntimideerd om als kleine zelfstandige zo een powervrouw te gaan interviewen.   …

Utrecht Fotograaf Kracht portretfotografie Iris Barzilay

Utrechts Kracht: Iris

Bianca Kracht 0 Comments

Iris is verhalenverteller, en dat vind ik best spannend. Iris helpt mensen met het vormgeven van hun verhaal en nu ga ik haar interviewen en haar verhaal vertellen. Zal ik het wel net zo mooi kunnen verwoorden als dat ze zelf kan? Gelukkig is het een superfijn gesprek, buiten op een terras in Den Haag. Iris vertelt veel, veel te …

Utrechts Kracht: Willemien

Bianca Kracht 0 Comments

Ik kom binnen op het kantoor van Willemien, en ben meteen onder de indruk: lekker ruim, licht, aan het water en met een mega flitser in de hoek waar menig fotograaf van gaat kwijlen, waaronder ik. Ze werkt dan ook veel samen met fotograferen, wat mij ook wel weer wat onzeker maakt, wat zal ze van de foto’s vinden die …

Wauw! Wat een transformatie!

Bianca Bianca 0 Comments

Ik heb de laatste tijd wel vaker persoonlijke dingen gedeeld, gewoon omdat dat nu bij mij past, om te delen. Lees hier bijvoorbeeld mijn verhaal, of hoe ik gewoon ik ben.   Heb je dit gelezen, of ken je mij een beetje, dan weet je, dat ik de afgelopen 12 jaar een enorme transformatie ben doorgegaan. Ik werkte ooit als secretaresse op …

Utrechts kracht: Judy

Bianca Kracht 0 Comments

Ik ontmoet Judy op een locatie in Utrecht die ik graag nog eens wilde bezoeken, namelijk Lou Oudenoord. Dit een oude school, waar nu tijdelijk diverse bedrijven in zijn gevestigd, waaronder Beleef Kindercoaching van Judy.   De afgelopen jaren is er heel veel gebeurd in het leven van Judy. De liefde gevonden, verhuisd van Amsterdam naar Utrecht, moeder geworden, ontslagen …

Zo straal je zelfvertrouwen uit

Bianca portret tips 0 Comments

Een artikel over zelfvertrouwen, bijna een beetje lachwekkend dat ik dat schrijf. Vindt ik zelf, zegt dat stemmetje in mijn hoofd. Want wie ben ik nu helemaal? Wel ervaringsexpert dat wel. Niet in zelfvertrouwen, wel in onzekerheid.   Ken je dat ook die stemmetjes? Bij mij zeiden ze altijd: Ik mag geen fouten maken Alles moet goed zijn Ze vinden …

Utrechts kracht: Jindra

Bianca Kracht 0 Comments

Presteren, veel leren en doorzetten, dat is Jindra. Zeker toen ze jonger was vergeleek ze zichzelf veel met anderen. Ze wilde niet onder doen en erbij horen. Ook vond ze dat ze zelfstandig moest kunnen zijn. Vrijheid kwam daar later ook bij.   Vanuit haar geboorteplaats op de Veluwe nam ze eind middelbare school regelmatig de trein naar Utrecht. Ze …