Ik ben enorm gefrusteerd!

Bianca portret tips 0 Comments

Ik ben enorm gefrustreerd! Ik ben fotograaf en dat is zo enorm frustrerend! Al 10 jaar fotografeer ik mensen en wat ik daarvoor terugkrijg? ‘O nee, ik kan niet naar mezelf kijken.’ ‘Mijn neus is mega.’ ‘Mijn ogen staan scheef.’ ‘Ik zie er zo oud uit, kijk dan al die rimpels.’ Is het nou echt zo moeilijk om blij te …

BFoto fotograaf utrecht profielfoto portretfotograaf

Kleding en je profielfoto

Bianca portret tips 0 Comments

Herken je dat, dat je de volgende dag vroeg op moet staan voor een werkafspraak en dus leg je ’s avonds alvast je kleding klaar. Maar de volgende dag denk je: “Nee, daar heb ik vandaag helemaal geen zin in” en je pakt iets anders uit de kast. Dat overkomt mij regelmatig, of dat ik iets heel leuk aan heb, …

Fotograaf Utrecht portretfotograaf

Ben jij benaderbaar?

Bianca Likable 0 Comments

Inmiddels werk ik al weer ruim 10 jaar als fotograaf. De mensen die mij wat langer kennen weten dat ik daarvoor secretaresse was. De tweede plaats die een secretaresse heeft beviel mij goed en dus ook het fotograferen. Mij niet meer kunnen verschuilen achter een manager, maar wel achter een camera paste mij prima. Maar dat klopt inmiddels niet meer. …

Dank je wel 2018!

Bianca Portfolio 0 Comments

Bedankt! Bedankt voor alle gave opdrachten, voor de mooie beelden die ik mocht vastleggen, voor de glimlachjes, voor de bulderlachen en voor de serieuze blikken. Bedankt voor de inspiratie, voor het vertrouwen, voor de samenwerking! Kijk hier wat ik in 2018 allemaal heb uitgespookt of eigenlijk vastgelegd: Bedankt 2018!

BFoto Utrecht Fotograaf portret op locatie Bente

Utrechts Kracht: Bente

Bianca Kracht 0 Comments

Hahahahahahaaaaaaa, haar gierende lach werkt aanstekelijk en sommige mensen kijken om in het café waar we zitten in Amelisweerd, nieuwsgierig naar de vrolijkheid die ze uitstraalt. ‘Mijn lach is door de jaren heen wel veranderd hoor. Hij is veel uitbundiger geworden. Echt lachen is best een uitdaging. Daar moet je je namelijk voor openstellen, het is heel persoonlijk en dichtbij.’ …

Fotograaf Utrecht

Mijn pad

Bianca Bianca 0 Comments

Ik lees het boek van Jelle Derckx ‘Verlangen naar minder’ en daarin kwam ik onderstaande quote tegen: “Jouw pad is jouw richting in het leven. Het is in de meeste gevallen als de energie die je als kind al had en die op dat moment het duidelijkste was. Dat wat je als kind graag deed heeft al veel connecties met …

Werk jij met zakelijk beeld? Hier wordt je blij van!

Bianca Foto tips

Werk jij zakelijk met foto’s? Dan ga je hier heel blij van worden! Mailchimp heeft een super handige cheat sheet om beeld te gebruiken voor je bedrijf. Het helpt je onder andere bij deze vragen: Hoe kom je aan foto’s. Welke foto past er bij wat jij wilt. Welk formaat moet je gebruiken voor je Instragram foto’s? Hoe selecteer je …

Utrechts Kracht: Nienke

Bianca Kracht 0 Comments

Voordat ik naar Nienke ga heb ik haar LinkedIn profiel bekeken. Wauw! Zij is in mijn ogen een echte carrièrevrouw. Mooie corporate loopbaan en nu al een paar jaar een eigen topbedrijf. Nienke is een begrip in Nederland als het gaat om klantbeleving. Ik voel me een beetje geïntimideerd om als kleine zelfstandige zo een powervrouw te gaan interviewen.   …

Utrecht Fotograaf Kracht portretfotografie Iris Barzilay

Utrechts Kracht: Iris

Bianca Kracht 0 Comments

Iris is verhalenverteller, en dat vind ik best spannend. Iris helpt mensen met het vormgeven van hun verhaal en nu ga ik haar interviewen en haar verhaal vertellen. Zal ik het wel net zo mooi kunnen verwoorden als dat ze zelf kan? Gelukkig is het een superfijn gesprek, buiten op een terras in Den Haag. Iris vertelt veel, veel te …

Utrechts Kracht: Willemien

Bianca Kracht 0 Comments

Ik kom binnen op het kantoor van Willemien, en ben meteen onder de indruk: lekker ruim, licht, aan het water en met een mega flitser in de hoek waar menig fotograaf van gaat kwijlen, waaronder ik. Ze werkt dan ook veel samen met fotograferen, wat mij ook wel weer wat onzeker maakt, wat zal ze van de foto’s vinden die …