Utrechts Kracht: Rina

Bianca Uncategorized

Rina, geboren en nog steeds wonend in Utrecht, werkt als choreograaf, (trainings)actrice, NLP-coach en meditatiedocent. Onder de vlag van haar bedrijf Raspberry Bloom Performance Art, ontwikkelt (en geeft) ze workshop- en trainingsprogramma’s op het gebied van dans/beweging, theater en meditatie. Het meest gave aan wat Rina doet in mijn ogen, is dat ze meditatie- en mindfulnesslessen geeft aan kinderen op …

Utrechts Kracht

Bianca Uncategorized

Kracht is een woord wat ik ineens veel tegenkom dit jaar. Wat betekent kracht voor mij? Lef, sterk (niet alleen fysiek, maar juist mentaal), maar ook samen doen (samen werken, samen leuke dingen, samen sterk zijn), maar ook gezondheid. Kracht is zoveel. Onzekerheid overheerste Als ik naar mezelf kijk, ben ik van ver gekomen en vind ik mezelf nu veel …

Fotograaf Utrecht

Ik ben gewoon ik. Ben jij dan gewoon jij?

Bianca Uncategorized 2 Comments

Evenementfotograaf Toen ik begon met fotograferen vond ik vooral het vastleggen van evenementen leuk, nu weet ik ook waarom, namelijk omdat ik me bij evenementen achter mijn camera mag verbergen, ik kan mijn camera letterlijk gebruiken als muurtje. Bij evenementen is het de bedoeling dat je als fotograaf onzichtbaar op de achtergrond aanwezig bent, en eigenlijk vond ik dat altijd …

Fotograaf Utrecht Bedrijfsfotograaf voor al uw evenementen, bedrijfsfoto's en portretten

Zo bedenk je makkelijk ideeeen

Bianca Uncategorized 0 Comments

Sommige mensen komen altijd met leuke en creatieve ideeen. Hoe doen ze dat? Jij kunt het ook! James Altucher is onder andere ondernemer, schrijver, podcaster, schaker, spreker. Hij is iemand met veel ideeen, hij heeft zichzelf daarin getraind, op zijn website deelt hij informatie en tips. Hier alvast 1 tip: Bedenk iedere ochtend tien ideeën De onderwerpen waar James ideeën …

Fotograaf Utrecht: even persoonlijk

Even persoonlijk

Bianca Uncategorized 0 Comments

Misschien is het je al wel opgevallen dat ik dit jaar nog niet zoveel heb geschreven.  Behalve een paar weken geleden nog een leuk artikel waarom het belangrijk is om er aardig uit te zien op je profielfoto. Fotograaf Utrecht wordt persoonlijk Tijdens het brainstormen wat ik je dit keer wilde vertellen, bedacht ik me dat ik eigenlijk wel eens wat …

Fotograaf Utrecht: zakelijk portret op locatie in het bos.

Er aardig uitzien op je profielfoto: waarom en hoe

Bianca Uncategorized 0 Comments

Waarom het belangrijk is om er aardig uit te zien op je profielfoto en hoe doe je dat Veel mensen onderschatten het belang van er ‘likable’ (aardig) uit te zien op je LinkedIn profielfoto. Sommigen denken zelf dat het beter is om er slim en kundig uit te zien. Hier een quote uit The Wall Street Journal: Likable people are …

Fotograaf Utrecht - EventContent cover magazine

The next level

Bianca Uncategorized

Misschien heb je er al iets over voorbij zien komen op Social Media, maar graag wil ik vertellen over mijn nieuwe bedrijf: EventContent. Samen kan je meer Afgelopen voorjaar liep ik Eva tegen het lijf, op een van de vele netwerkbijeenkomsten die er zijn in Utrecht. Ze sprak me aan omdat ze van mening was dat een tekstschrijver en fotograaf …

Fotograaf Utrecht - bedrijfsfotografie

David de Cock over het belang van fotografie

Bianca Uncategorized 0 Comments

Iedereen kent waarschijnlijk David de Cock en Arjan Vergeer van 365 dagen succesvol. Samen trainen ze jaarlijks duizenden mensen over hoe ze zichzelf en hun omgeving duurzaam succesvol en gelukkig kunnen maken. Tevens schrijven ze boeken en geven ze seminars over dit boeiende onderwerp. Het belang van fotografie David heb ik een paar vragen mogen stellen over fotografie voor zijn …

Fotograaf Utrecht - zakelijk portret in de studio zwarte achtergrond - portretfotograaf

De beste profielfoto tips

Bianca Uncategorized 0 Comments

Als je een ondernemer of professional bent, dan ben je ongetwijfeld actief op diverse social media. Je profiel foto is dan heel belangrijk en deze heeft een zakelijk karakter. Je wilt dat mensen die jouw foto zien, je als prettig ervaring. Deze tips kunnen daarbij helpen: Uitsnede De profielfoto neemt slechts een klein gedeelte van je profiel in beslag. Een …

Fotograaf Utrecht - zelf foto's maken - beeldbank bouwen

Zo bouw je snel een beeldbank op!

Bianca Uncategorized 0 Comments

In mijn vorige posts vertel ik over welke foto’s je bij je blog kunt plaatsen of hoe je snel nog een foto kunt maken als je deze nog niet hebt. Nu ga ik nog een stapje verder en vertel ik je hoe je een beeldbank voor je zelf kunt gaan opbouwen zodat je nooit meer zonder foto’s zitten. Snel een …